Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din postul Domnului Aurel Onut am inteles ca exact solutia de tip fierastrau pendular/ traforaj nu este indicata.cred ca o sa tai cu un pendular...apoi finisez cu un smirghel...
si ma rog cu adica scade viteza daca micsorezi lama unui lemn de unde aceasta teorie?? in general lemnele cu lama mare sunt def sau all atunci cand sutezi paleta prinde mai mult aer fiind mai mare si deci nu are aceasi viteza ca atunci cand folosesti aceasi lama dar la dimensiuni normale sa zicem lama ia mai outin aeer deci este mai rapida!! nu ?? si oricum in afara de faptul ca daca micsorezi lama este si lemnul mai usor nu cred ca se intampla nimic !Eu mi-am modificat un nittaku tenor dar de aceasta operatiune s-a ocupat maestrul Pietris... initial avea 159 cu 151mm si l-am adus la u clasic 157 cu 150 mm de la bty(forma d ou)... nu stiu exact cum a procedat dar ceea ce e sigur este faptul ca nu iti dai seama ca acest lemn nu a fost cu dimensiunile respective din fabrica...pe de alta parte lemnul devine ceva mai usor...am observat ca scade putin viteza si creste controlul...daca nu e aplicata o ajustare "barbara" nu cred ca sunt probleme...
si ma rog cu adica scade viteza daca micsorezi lama unui lemn de unde aceasta teorie??
Am lipsit un timp....(at)macocco - este masa paletei relevanta la ciocnirea cu mingea atunci cand paleta este tinuta in mana? Eu vad relevanta masei in faptul ca iti trebuie o mana mai puternica pentru a accelera o paleta mai grea la aceeasi viteza cu una mai usoara sau, daca ai aceelasi volum si masa mai mare -> paleta are densitate mai mare deci, paletele cu mase diferite au proprietati diferite... din cauza densitatii diferite.