ÎNCHIS Vand OMEGA IV red 2.0

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Emil Tudor

senior
Scor reacție
8
Vârstă
56
Locație
Bucharest, Romania
Se scot la vanzare 2+1 fete rosii VEGA PRO 2.0 rosu, taiate mari 163 latime 161 inaltime (XIOM Aigis).
VANDUTE VEGA PRO, ramane OMEGAIV
Fetele au fost lipite o singura data cu apa, jucate 2-3 luni si schimbate in urma ciupiturilor (vezi foto).
Cine le pune pe lemn de atac decupeaza partea cu lovitura.
Pret: 80 ron fiecare.
Livrare personala in București.
Telefon: 0751048731 0723642166 Daniel.
Se adauga si Xiom OMEGA IV PRO 2.0 red , aceleasi conditii de exploatare. Pret 100 ron.Corectie pret:90RON
IMG_7907.jpg

Ultima editare:
schimb cu Vega Europe max rosie?
Salut,
Doar daca e patrata ca eu am un lemn mai mare:)
---------- Post added 07-Jul-2011 at 22:16 ----------
Salutare,
fetele vega au ajuns la Marius,sa le uzeze sanatos!
A mai ramas o fata Omega IV rosie 100 lei.
Posibil sa scot la vanzare,daca e cineva interesat, o paleta completa,impecabila(O ora am jucat cu ea)facuta si recomandata de Rares:
Blade: Dr.NEUBAUER-BULLDOG
FH: JOOLA-X-PLODE
BH: Dr.NEUBAUER-SUPER BLOCK
Pret:......doar daca avem doritorii:)

Redefinim:
Se scoate la vanzare 1 fata rosie OMEGA IV 2.0 rosu, taiata mare 163 latime 161 inaltime (XIOM Aigis).
Fata a fost lipita o singura data cu apa, jucata 1-2 luni si schimbata in urma ciupiturilor (vezi foto).
Cine o pune pe lemn de atac decupeaza partea cu lovitura.
Pret: 100 ron .
Livrare personala in București.
Telefon: 0751048731 0723642166 Daniel.
IMG_7907.jpg

+ paleta din postul de mai sus

Oricum, lui Daniel nu ii este buna Europa taiata pe lemn normal, el folosind in mod normal lemn de aparare (AIGIS).
Invers merge, oricine poate lua fete de la el, cu mici ciupituri, si le poate adapta la lemne de marima normala.

Da stiu ca am vorbit cu el, vrea de fapt vega pro la schimb cu omega pro...daca ai o fata mai rapida decat vega europa la schimb sunt interesat...t05, vega pro/asia, omega pro/asia, rakza 7...sau baracuda...de fapt am pus in anuntul meu asta...http://tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?6746-Schimb-Xiom-Vega-Europe-max-rosie
respect,
George
Oricum, lui Daniel nu ii este buna Europa taiata pe lemn normal, el folosind in mod normal lemn de aparare (AIGIS).
Invers merge, oricine poate lua fete de la el, cu mici ciupituri, si le poate adapta la lemne de marima normala.

Cu stima, dar nu se fac trimiteri dintr-un anunt in altul...mai ales ca vreti sa vindeti materiale apropiate.
Este suficient ca aveti postata disponibilitatea de a vinde/schimba fata in postul dvs. Spor la vanzare.

90 de ron pentru OmegaIV:)
---------- Post added 12-Jul-2011 at 22:11 ----------
Salut,
Doar daca e patrata ca eu am un lemn mai mare:)

---------- Post added 07-Jul-2011 at 22:16 ----------

Salutare,

fetele vega au ajuns la Marius,sa le uzeze sanatos!

A mai ramas o fata Omega IV rosie 100 lei.

Posibil sa scot la vanzare,daca e cineva interesat, o paleta completa,impecabila(O ora am jucat cu ea)facuta si recomandata de Rares:

Blade: Dr.NEUBAUER-BULLDOG
FH: JOOLA-X-PLODE
BH: Dr.NEUBAUER-SUPER BLOCK

Pret:......doar daca avem doritorii:)

330 negociabil

nu mai ajung la turneul de la Botoșani,

Omega IV-80 lei
paleta completa redusa la 300 lei

Scuze! - nu am fost atent, ca schimbi fețe numai cu dimensiuni mare
T64 151\157

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus