Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

ceva informatii pt galze? pret sau alte detalii, am citit ca ar fi made in japan
Pretul de catalog va fi 49,90 euro......la noi va fi mai ieftina..deocamdata nu stiu

IN LUNA AUGUST VA FI LANSATA NOUA FATA SIGMA 1-XIOM.
NU CUNOSC DETALII.....DEOCAMDATA

stoc complet la lemnele XIOM-OFFENSIVE S,EXTREME S,ALLROUND-MANER DREPT SI CONCAV-180 LEI
astept comenzi
0728747067
multumesc

anunt valabil cu toate ofertele
astept comenzi
MULTUMESC
XIOM,DONIC,YASAKA,NITTAKU
0728747067

Multumesc foarte mult pt. colet l-am ridicat acum, multumit ca intodeauna de produsele si serviciile dumneavoastra: lacuit, lipit, taiat, banda cant si cadou. Stima.

Ca si cei de mai sus nu pot decat sa laud profesionalismul d-lui Gelu.
Multumesc pentru promptitudine, materiale si surprizele din pachet.
Calificativ pozitiv.

Noi oferte speciale pe
www.tenismasa.ro
Ieri am testat impreuna cu ALEX CIOBANU noile fete DONIC TRACTION MS PRO SI MS SOFT
Voi reveni cu mai multe pareri
multumesc
astept comenzi la noile oferte.......nu vor dura f. mult ....in limita stocului existent
0728747067

Am fost prin studentesc la putina miscare si am probat noile fețe de la Donic - TRACTION MS PRO si MS SOFT. Lemnul pe care le-am incercat era un Creanga Carbon. Am fost f placut surprins de fețe. Am jucat cu Traction MS PRO pe fh si soft pe bh si am simtit paleta super bine. Agata bine la topspin - retopspin si imprima efect calumea. Probabil ca se pupa bine si cu lemnul Creanga carbon care sare f bine. Recomand fețele cu incredere !

Si cum e comparativ cu Tenergy05/fx pe acelasi lemn? Daca se poate...
Multumesc.

Am probat fetele TENERGY-2,1 pe acelasi lemn si sunt mai rapide decat donic TRACTION PRO
---------- Post added 29-Aug-2011 at 10:34 ----------
Am probat fetele TENERGY-2,1 pe acelasi lemn si sunt mai rapide decat donic TRACTION PRO
disponibile in stoc

as dori sa stiu ce parere aveti despre paleta donic schildkrot carbotec 100.am jucat tenis de masă o perioada de vreo 4-5 ani aproape zilnic, cam 2-3 ore pe zi.am folosit o paleta no name, cu o fata cu iarba si una neteda si cu care m-am inteles f bine.as dori sa ma reapuc de tenis de masă ca sa slabesc si ptr un tonus bun muscular.cred ca-mi permite timpul sa joc 1-2 ore zilnic, cu rare exceptii,va rog in consecinta sa ma sfatuiti in privinta unei palete.dupa mine as dori sa fie relativ grea,spre interior,cu o fata cu iarba si una neteda cu note bune la toate trei caracteristicile si apropiate de maximum.la fel ma intereseaza mingii ptr joc.la fel si ele sa fie o idee mai grele si pe termen lung adica pana la primavara, ma intereseaza o masa de exterior.va multumesc ptr rabdare si anticipat ptr raspuns.

Va pot ajuta cu tot ce doriti
0728747067
sau pot sa va sun eu la....
multumesc

O noua oferta la paleta completa-240 lei
TRANSPORT GRATUIT-POSTA ROMANA
BANDA CANT GRATUIT
MONTAJ-GRATUIT
CADOU IN PACHET(SURPRIZA)
LEMNE LA ALEGERE -OFERTA 80 LEI BUC,MANER DREPT SAU CONCAV

DONIC WALDNER ALLPLAY
DONIC PERSONPOWERPLAY
DONIC APPELGREEN ALLPLAY
DONIC PERSSON AR
DONIC APPELGREEN EXCLUSIVE AR

FETE DONIC- VARIO SAU VARIO SOFT-2,0 SAU MAX-80 LEI/BUC

TOATE PRODUSELE SUNT SIGILATE
MULTUMESC
0728747067

www.tenismasa.ro

La alegere se pot adauga si husa sau solutie de curatat+burete antistatic

As dori sa investesc intr-o paleta 400-500, mi-am ales fete Rakza 7, ce lemn all++ sau off- i-mi recomandati pana in 250 ron. Va multumesc.

Buna dimineata

Va pot recomanda din gama xiom-FUGA,ARIA LITE-200 LEI/BUC
www.xiomtt.com
Sau din gama Donic-WALDNER SENSO CARBON-160 LEI
Sau cea mai buna varianta ar fi NITTAKU SEPTEAR-220 LEI
DACA DORITI
0728747067
GELU POPESCU

Back
Sus