ÎNCHIS cumpar 2 fete china extreme de la stiga !! noi !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DAN TT

organizator local
Scor reacție
350
Vârstă
50
Locație
Cluj-Napoca, Romania
cumpar 2 fete china extreme de la stiga !! noi !! sa fie de 2,1 neaparat ! multumesc astept oferte! sau daca stiti unde gasesc in afara de stiga romania unde nu au adus de cateva luni aceste fete de 2.1 multumesc!!

Se pare ca nu. Oricum iesi mai bine ca bani daca iei de pe bribartt = 32.48 lire perechea transport inclus fata de 50.04 EUR perechea la stiga romania.

pt mine e cam greu sa comand de pe siteuri straine ca nu am card sau cont bancar ! daca cineva face comenzi pe acest site il rog sa comande si pt mine o pereche de fete obligatoriu de 2,1 si eu ia trimit banii !! multumesc!!

dlui balanescu am facut comanda din ianuarie si nu au adus nu stiu ce se intampla cu produsele stiga china extrem!e nu Sunt pt mine ci pt un coleg de la sala si altul de la munca care joaca numai cu aceste fete si nu vor sa schimbe pe altceva chiar si cs tenis dej a dat comanda pt aceste fete si inca nimic si de aceea am apelat la forum multumesc!! astept oferte in continuare !

Ai pe mail toate detaliile. Daca e ok imi spui exact ce sa comand si iti comand imediat.
O zi buna!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus