ÎNCHIS schimb donic slice !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DAN TT

organizator local
Scor reacție
350
Vârstă
50
Locație
Cluj-Napoca, Romania
scimb donic slice negru de 1,5 cu btf takfire special de 1,8 sau alte variante cul negru !! ma intereseaza si schimburi cu fete noi plus dif din partea mea sau alte combinatii!! astept oferte !

Ma intereseaza....,as vrea sa o probez,va ofer 40 lei avand in vedere ca fata este jucata si probata de mai multe persoane

eu am dat pe ea 60 ron si transport fata arata f bine si nu am de gand sa o dau sub 60 ron oricum am deja cateva oferte mai bune decat ata multumesc oricum!!
---------- Post added 21-Aug-2011 at 22:07 ----------
valabil

se poate vedea o poza cu fata donic slice?
---------- Post added 22-Aug-2011 at 10:42 ----------
ma intereseaza si pe mine un donic slice. multumesc.

momentan nu pot sa postez poze deoarece aparatul lam imprumutat unui coleg pt concediu dar va asigur ca fata arata f bine !!

Momentan domnu cred ca nu doriti sa o vindeti...,era corect sa puneti o poza avand in vedere ca doua persoane erau interesate de ea....., dar ....

hai ma lasama !...
---------- Post added 25-Aug-2011 at 22:15 ----------
nu vrei sa ti-o donez asa ca esti:D tu smecher !!
---------- Post added 25-Aug-2011 at 22:16 ----------
si da! nu vreau sa o vand! daca ai citit anuntul corect este ca doresc sa o dau la schimb!!

dupa cum am zis anunt din nou valabil !! la schimb intra si o fata donic baracuda neagra ! dim normale 150 ;155 de 2,1 stare f buna astept oferte pt btf takefire si iarba tibhar extra.long pimps sau variante!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus