Calificari Div B 2011

Dan2

Echipa AmaTur
Astazi a fost ultima zi de inscriere pentru turneul de calificare in divizia B.
Din cate stiu, una din echipe va fi din nou sub numele Sport Kombat ( a patra!), si am auzit ceva zvonuri despre surprize mari venite din orase mici!
Astept cu interes informatii sigure (echipe, componente, rezultate) de la amaturistii antrenati in aceasta noua aventura.
Succes tuturor amaturistilor!

am inteles de la frtm ca pana acum s-au inscris 14 echipe si este posibil sa se mai inscrie si la sedinta de validare cineva.
cred ca o sa fie cel mai disputat baraj din ultimii ani.....jucatori ca spelbus,carpaci edy,voinea,zamfirescu,boangiu etc. nu au nevoie de recomandari
La Costa-Slobozia formata din oancea dan,sulu dan,enciu alexandru si subsemnatul vom spune prezent.

Ultima editare:
Asadar, pana acum stim:

1 Sport Kombat 4 București=== Dona Eugen; Teodor Cristian; Boaca Valentin; Cionoiu Cristian
2 La Costa Slobozia========= Oancea Dan; Sulu Dan; Enciu Alexandru; Chiru Paul
3 Cluj===================Anca Octavian; Mathe Mihai; Deszo Soos
4 Cluj===================Carpaci Eduard?
5 Odorheiul Secuiesc========
6 Odorheiul Secuiesc========
7Târnaveni===============
8 Giurgiu=================
9 Slatina=================Voinea;Zamfirescu; Boangiu; edi
10 Constanța==============Simion

Ultima editare:
Asadar, pana acum stim:
1 Sport Kombat 4 București=== Teodor Cristian; Boaca Valentin; Cionoiu Cristian
4 Cluj===================Carpaci Eduard
9 Slatina=================Spelbus
Spelbus joaca la campulung...
slatina- voinea,zamfirescu,boangiu,edi
OFF TOPIC... EU POT JUCA LA AMATURURI ACUM??!!!! :)
---------- Post added 23-Aug-2011 at 14:20 ----------
Constanța- simion

dane vezi ca l-ai uitat pe prietenul meu dona eugen de la kombat.....tocmai pe el care teoretic e nr. 1 la echipa.......
ce zici il lasam pe sportcom sa joace in amatur acum?
si asa vorbeste multe acum prin topicuri.......daca mai si joaca.......si castiga.......nu mai avem loc de el....

Asadar, pana acum stim:
1 Sport Kombat 4 București=== Teodor Cristian; Boaca Valentin; Cionoiu Cristian
4 Cluj===================Carpaci Eduard
9 Slatina=================Spelbus
Cu mentiunea ca Chiru Paul se ocupa de acte....E un fel de MM STOICA

Spelbush nu joaca in A ? cum de are voie sa vina sa joace la baraj ?

Eu am vrut sa vin sa joc pt baietii de la noi si cica nu se poate...cu toate ca suntem de la acelasi club... sa inteleg ca si aici se fac manevre .. ? luam drumul fotbalului ?

Am inteles ca se vor face doua grupe de cate 8 echipe; asta ar insemna vreo 6...
Nu vor juca numai 12 echipe in B? Va creste numarul echipelor din B? dupa cum am vazut in circulara FRTM raman 12 echipe, 6 intr-o grupa 6 in alta...si cum sunt 10 echipe vor intra 2 in B.
Stie cineva cate echipe se vor califica???

stai linistit, tu nu ai fost acceptat special, cf unui regulament infiintat ad-hoc, valabil pana pe 28.08, cred
n.r. - aceasta este o opinie personala, nu am informatii din interior
la revedere
ps. sk 4 va deveni sk 1

Edy Carpaci , nu stiu sa mearga la calificari.... din cate stiu joaca pentru Resita.Clujul va merge cu cei trei si daca intra va mai juca Sandu Carpaci( tatal lui Edy). Din cate stiu dansul merge cu Vladimir la Strassburg.

Cred ca se va ajunge la doua grupe de cate 8 echipe, in total 16. A disparut Voluntari, poate si altele, asa ca probabil vor promova vreo 6 echipe.

Edy va merge la baraj si intr-adevar cine a jucat pentru acelasi club anul anterior competitional nu poate juca pentru acelasi club la calificari. Daca joaca in alta parte nu e nici o problema.

Back
Sus