Harmony 2011 China Open - ITTF Pro Tour, Suzhou, CHN , Aug 24 - Aug 28

Si pe restul chinezilor cine-i bate? :)) Mai tre' sa se nasca de vreo doua ori sa ia titlul la chinezi :P.

Da, la open-ul asta. Ma indoiesc foarte tare ca nu castiga vreun chinez, oricare ar fi el (Wang Hao, Ma Long, Xu Xin sau Zhang Jike). A iesit Ma Lin. Uite tabloul.

Nu stiu cat a gresit nefortat ma lin,dar daca rusul i-a provocat greselile,il vad cu sanse mari la titlu...este ca un samsonov mult mai rapid
A fost doar o intamplare...cum a pierdut si Liqin cu Filimon acum cativa ani. Daca mai joaca de 5 ori sunt sigur ca o sa fie alt rezultat :)

probabil ma lin ar avea un pocentaj mai mare de 50% contra rusului,dar nu se vede in acest meci..pana la urma a parasit competitia ma lin?

Este un meci care ar trebui studiat minge cu minge...Adi a jucat extraordinar ,putem spune ca i-a lipsit un dram de sansa ,acea minge care facea diferenta ...Adi a pierdut cateva puncte importante pe initiativa lui ,iar jpn.s-a agatat de fiecare schimb ,foarte tenace si i-au si reusit unele lovituri din pozitii dificile.Sa recunoastem ca este foarte greu sa il invingi si are si o mobilitate deosebita ,revenind in joc cu executii rapide si tehnice ...Cred ca Adi a facut un pas inapoi ,tactic ,atunci cand dupa seturi foarte disputate ,nu a fortat o victorie in set la 2 sau 3-i-ar fi dat un atu important si putea s-o faca ....Imi pare asa de rau ca a pierdut ...

Sferturile de finala de dupa-masa:
Yan An - Xu Xin
Oh Sang Eun - Zhang Jike
Ma Long - Joo Se Hyuk
Mizutani - Ovtcharov

Japonezul Mizutani castiga 4-3 cu germanul Zagler 12-10 in decisiv ,multa stapanire de sine .
Pacat ca Adi C. a ratat putea fi el in sferturi ,ar fi avut culoar favorabil .

...rusul care l-a scos pe Ma Lin cu cine a pierdut pana la urma?...ultimul lui meci difuzat pe ittv a fost cu Ma Lin, iar apoi nimic...

....hooo...deci a pierdut cu bastian steiger care la randul lui a pirdut cu mizutani ?!...multumesc frumos...oricum, ma lin e o dezamagire totala...pentru mine...scuzati va rog pt litere mici la nume...

Back
Sus