Salutare ! Am vazut subiectul discuțiilor voastre și doresc sa-mi împartașesc și eu experiența mea în legatura cu foliile dublu adezive pt fețe de ping pong.La drept vorbind,aveam un lemn nou Stiga lacuit și am încercat odata sa-mi lipesc fețele cu aceste folii dublu adezive,care am înțeles ca sunt facute pt a putea lipi fara emoții fețele OX(ierburi pt joc defensiv).Ei bine,a fost ca o revelație,o minunație...dar care m-a facut sa exclam dupa vreo 4-5 ore...c-ar fi fost prea frumos...Circa 2-3 ore,a fost ceva bestial...viteza,efect,control sincronizate...ce mai...o reverie a simțurilor.Dar dupa cca 4 ore de joc,cu pauze bineînțeles...am jucat cca 10 meciuri 3 din 5...parca o vraja,un farmec,un deochi a pus stapânire pe paletuța mea...Se simțea efectiv la m?na cum lipiciul și-a pierdut simțitor din vigoare,viteza scazuse aiurea,efectul redus la jumatate și efectiv simțeaqm ca trebuie...sa relipesc,daca vreau sa m.mearga jucaria...Dezamagit,am dezlipit la vreo 2-3 zile dupa aceea fețele de pe lemn și am constatat ca lipiciul de pe folie mi-a descompus stratul de lac de pe lemn,lipiciul de pe fețe s-a curațat destul de bine,neciupind buretele.Prețul acestor folii...la câte pot face ele,mi se pare chiar prohibitiv,ca sa nu-i spun nesimțit.Acum fiecare sa procedeze cum dorește,personal,aș recomanda doar aparatorilor sa foloseasca așa ceva și pe lemne nelacuite,pt ca lacul de pe lemn se va ?nmuia și se va curața odata cu dezlipirea foliilor și curațarea lemnului pt o noua lipire...Ce sa facem...firmulițele astea-s parșive rau...fac tot posibilul ca sub oferta asta de alternative de rezolvare a unor nevoi...sa strici ceva cumva,ori sa-i reduci din durata de viața...astfel încât sa fii nevoit în scurt timp sa cumperi din nou un lemn,o fața...Asta e și v-am spus povestea așa.