Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Avand in vedere numarul mare de participanti, faptul ca turneul s-a terminat in aceeasi zi, chiar daca abia cu vreo 20 de minute inainte de miezul noptii, reprezinta un motiv de lauda pentru organizatori.
Turneul a fost foarte puternic - 553 de puncte daca am calculat bine, al 3-lea turneu A ca valoare din acest an, dar s-au inregistrat foarte multe rezultate surpriza, din care amintesc :
- Eliminarea din faza grupelor inferioare a castigatorului de la Drobeta, Marius Traistaru
- Eliminarea din faza grupelor inferioare a lui Vasile Mircea, in grupa caruia primii 5 clasati au avut acelasi nr de victorii, toti au fost 2-2 contra celorlati, iar departajarea finala s-a facut la setaveraj
- Eliminarea din faza grupelor superioare a lui Cozma Catalin si a lui Macovei Liviu
- Traseul fulminant din eliminatorii a dl Novacoiu cu victorii la Toma Florin si Rodica Sicoe
Cei care nu au apucat sa manance la Restaurantul Sarbesc ar face bine sa-l includa la vizitele viitoare prin Curtea de Argeș, dar cum Rares este un gurmand declarat o sa il las pe el sa laude mancarea de acolo.
- Victoria absolut neasteptata a lui Lopatica contra lui Gabi Farkas (sincer daca as fi fost casa de pariuri cota ar fi fost de cel putin 7:1)
Interesant interviul si foarte bine punctate ideile legate de campionatul national si pasii necesari in initierea copiilor in tenis.
Un singur minus, atat in prezentarea turneului, cat si in interviu si care poate fi usor remediat:
Nu se sufla un cuvant despre AmaTuR, initiatorul, organizatorul, participantul si platitorul acestui turneu.
Circuitul AmaTuR a devenit un brand, care merita si el sa fie respectat prin alaturarea de Basarab si de Otilia Badescu, pentru ca este catalizatorul acestei miscari si ofera posibilitatea unei colaborari benefice cu marea noastra Campioana.
Cu toate ca jocul lui G.Farcas nu a mers ca altadata nici in celelalte meciuri ,iar al lui Lopatica a fost ca uns chiar de la inceput ,favorit tot Gabi F. ramanea ,sunt zile si zile ...Daca nu ma insel ( si nu cred ca ma insel) este a 3-a oara cand "Lopatica" il bate pe G. Farcas..asa ca trebuie revizuita cota pusa de tine Cristi !
![]()
sigur Florine la mine nu sunt..........................Un turneu f frumos din punctul meu de vedere...mi-ar fi placut sa fi venit mai odihnit ca sa pot savura mai bine momentul...Remarcabila este si ora OK la care s-a terminat concursul avand in vedere numarul de participanti. Multumim pentru aceasta oranizatorilor Vali si neobositului Sorin...tuturor celorlalti care au pus un umar acolo. Valoarea in Amatur creste pe fiecare zi si asta e un lucru imbucurator...As mai avea totusi ceva de adaugat...daca din greseala cineva a luat doua tricouri bty marimea M de pe mantinele...poate contacta pe unul din organizatori sau trimite un mp catre subsemnatul...