cata_60
Echipa AmaTur
Asta e cool de totCampionatele mondiale este un concurs mai puternic ca olimpiada la multe sporturi
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Asta e cool de totCampionatele mondiale este un concurs mai puternic ca olimpiada la multe sporturi
Boll a fost invitat in liga chineza in perioada verii, cand era pauza in campionatul germaniei. Acum s-a intors cu succes acolo unde ii e locul.Prieteni dragi, bineinteles ca (spre exemplu) Primera Division are echipe cu mult mai bune decat trei sferturi din Champions League, dar scopul unui concurs EUROPEAN sau MONDIAL, e sa participe fiecare tara care se incadreaza geografic in zona vizata de competitie si care are un nivel decent. Daca vrei sa ii vezi doar pe cei mai buni si consideri ca cei mai buni jucatori de tenis de masă sunt chinezii, n-ai decat sa te uiti la campionatul chinez
Mai mult de atat Boll joaca si in superliga chineza unde il puteti vedea facand fata cum poate dansul mai bine frontului asiatic
Prin urmare, la fel ca si in alte sporturi, daca nu s-ar impune o limita de participanti din fiecare tara, ar participa doar jucatori din 3-4 tari si 95% din populatie nu ar gasi nici un motiv intemeiat sa cumpere bilete sau sa priveasca la tv acele meciuri![]()
1. Tineretul nu se ridica la Mondiale sau Olimpiade.
2. Cred ca am fost foarte clar, o crestere de la 70 la 96 de participanti ar permite si participarea geografica si participarea celor mai buni ... cei care vin sa faca doar act de prezenta oricum joaca un meci sau maxim doua ... indiferent daca sunt 2 chinezi pe tablou sau 20 e clar ca ei n-o sa pupe in veci o medalie.
3. Preturile la bilete sunt cele pe care le-am zis la toate sesiunile cu exceptia finalelor, iar diferentele sunt date evident de pozitia in sala, una e sa stai la cucurigu si alta e sa stai la 15-20 m de masa.
Nu ca i-as plange prea tare pe cei din lotul Chinei, dar mi se pare anormal ca Ma Lin sa nu-si poata apara totlul de campion olimpic, Liqin Wang sa nu aiba o sansa oricat de mica la aur si implicit sa devina jucatorul cu cel mai bun palmares, Ma Long si Xu Xin sa fie pur si simplu disconsiderati.