Tenis de camp – antrenamente pentru toate categoriile

Iulia_

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
București
Jucatoare de tenis , multipla campioana nationala , studenta la ANEFS , antrenez copii de orice varsta si adulti in cadrul clubului Steaua. Pot juca si la alte cluburi. Pentru mai multe detalii la telefon: 0756588785 Iulia / id: iulia_tenis(at)yahoo.com
1 ora = 50 lei - 2 ore/zi = 80 lei (orele includ chiria terenului, rachete, mingi)
Dupa ora 16: 1 ora = 60 lei - 2 ore/zi = 100 lei

Ultima editare de un moderator:
Stiu, dar am intrebat inainte. Poate sunt doritori si pentru tenisul de camp.

Lasati fata in pace.Asa dupa cum suna si subtitlul,aici se pot posta subiecte ce nu au neaparat legatura cu tenisul de masa.Nu ca as cunoaste-o sau m-a intrebat ceva

finule lasa fata in pace :D ...nu vezi ca are 21 de ani ...eventual as putea sa joc eu un tenis de camp cu ea ( am facut si eu in "tinerete" tenis de camp" )...si daca INTAMPLATOR ma bate ...imi iau revansha la tenis de masă :)

Nu fi asa sigur. Este foarte posibil sa nu-ti iei revansa nici la tenis de masă. :)

suna a provocare asta....ce vrei sa jucam mai intai .. ? tenis de camp sau de masa ? oricum rezultatul va fi 2-0 pt ....MINE :D

:)))) Vedem. La ce club ai facut tenis si cati ani? .... asta daca intr-adevar ai jucat :P

hmmm..nu am facut prea mult ...am facut pe la varsta de 7 -8 ani ...la dinamo cu Segarceanu ...dar joc de fiecare data cand pot ... problema e ca nu prea am cu cine sa joc asa mai bun ..sa ma fortzeze :)
Tu cu tenisu de masa ce "relatie" ai ? :)

stai ca de-abia acum am vazut in anuntzul tau " multipla campioana nationala " ...sunt deja intimidat :-s . Propun sa jucam intai tenis de masă ca sa fiu sigur ca plec cu un rezultat pozitiv...

pai cine a zis gratis ? jucam pe miza....pe ce te motiveaza pe tine..

Daca tot a ajuns o discutie ca aceasta publica, nu pe MP, va rog sa asigurati tribune, bilete, ca sigur or sa fie doritori sa vizioneze posibila voastra incrucisare.

Back
Sus