AmaTur: Turneu A Memorial Paneth Farkas 01.10.2011 Cluj-Napoca Turneu A EDITIA A II A

Din Cluj-Napoca:
Gogu Mihnea - Amatori
si
Gogu Gabriel - "Arbitru amator" (din pacate, deocamdata doar la aceasta categorie!)

din nasaud la open: olaru teodor
din nasaud la amatori:
oltean dorel
oltean silviu
spaller tiberiu
galatan vasile

Anunt important in legatura cu Memorialul Paneth Farkas
Discutiile pe care le-am avut cu jucatorii de super liga din tara am hotarit ca turneul de la Cluj - Napoca sa se desfasoare la 3 categorii.
AMATOR - OPEN - MASTERS
In conditiile asta vom suplimenta turneul cu mai multe mese de joc (20 -22 )
Premiile la categoria MASTERS vor fii in bani ,diplome si cite o carte Paleta si Planeta loc 1-2
La categoriile Amator si Open premiile vor fi loc 1-4 cupe , diploma si cite o carte Paleta si Planeta pentru loc 1-2
Vom reveni cu amanunte.

Ultima editare:
O initiativa excelenta.Bravo Shuni.Ma bucur ca se poate si la noi organiza asa ceva.In sfarsit sper ca vom vedea la treaba unii dintre cei mai buni jucatori de tenis de masă din tara.Sper sa fie cat mai numerosi la sectiunea Masters.Aceste initiative ar trebui sa fie niste exemple pt. reprezentantii frtm judeteni gen d-l Sipos(jud.Cluj) pentru a organiza si ei uneori concursuri la care sa participe cei mai buni jucatori ai tarii.

La turneul de anul trecut am incercat sa achizitionez cartea Paleta si Planeta. Atunci am inteles ca difuzarea ei se face in circuit inchis! Poate s-a schimbat ceva de atunci in politica editorului si astfel vom putea sa o cumparam si noi, muritorii de rand...

Mangalia zice servus si apare si ea cu un opanist si trei amatori:
Motisan dragos open
medeleanu stefan
medeleanu radu stefan
medeleanu ionut
la buna vedere!

Daca domnul apian pune clasamentul pana la turneu am putea fi patru amatorii... Multumim anticipat!

In legatura cu cumpararea cartii Paleta si Planeta redactate de istoricul Gheorghe I. Bodea se poate cumpara cu pretul de 25 lei buc. in limita stocului.In caz ca se termina stocul vom incerca sa mai procuram niste carti dar nu promit in legatura cu pretul.Tot ce avem acum in stoc il avem la pret de 25 lei.Tinem cont si de inscrierile pe forum sau telefonic in ordinea impartirea cartii.

Back
Sus