Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Intradevar conteaza si topsheet-ul pe langa burete... Eu joc cu Roundell (densitate burete 35) si cu tenergy 05FX (densitate 32) ambele scara Butterfly si totusi Roundell este mai usoara si mai moale per ansamblu...Rakza 7 soft si Acuda S2 au 42 grade = 34 sau 35 pe cealalta scala.
Acuda S3 si Samba+ sunt pe la 37 grade ESN, adica 32 grade (in afara tabelului) pe scala din dreapta. Totusi, Tenergy FX ar fi, parca, mai tari decat Samba+, dar o fi si diferenta dintre topsheet-uri. Samba+ are topsheet mai elastic.
de curiozitate, unde ati gasit tabelul asta? e una din cele mai mari tampenii pe care le-am vazut.Am gasit un tabel din pacate incomplet cu informatii utile despre duritatea buretelui raportat la grosimea fetei.
Vezi atașament 2440
enjoy
cristake
Ne-ar fi fost mai util postul daca era insotit si de o explicatie.de curiozitate, unde ati gasit tabelul asta? e una din cele mai mari tampenii pe care le-am vazut.
de curiozitate, unde ati gasit tabelul asta? e una din cele mai mari tampenii pe care le-am vazut.