Ce e banda care se pune sub genunchi?

MaLong

junior
Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
Timișoara
Am observat La Zhang Jike si la Wang Hao ca au un fel de bandaj sub genunchi. Cred ca aia se primeste dupa un rezultat anume?! Ma poate ajuta cineva?

Banda de care vorbiti pare si cel mai probabil e o mica greutate care ajuta sportivul la miscari rapide cu un plus la explozie. Exista greutati de astea si pentru brat.

Am observat La Zhang Jike si la Wang Hao ca au un fel de bandaj sub genunchi. Cred ca aia se primeste dupa un rezultat anume?! Ma poate ajuta cineva?
Dupa un rezultat de la radiografie, care denota o anumita afectiune a genunchiului...

Domnul tibi s-a exprimat cel mai bine.
Si eu port acest "accesoriu" si este intr-adevar un suport pt. tendonul rotulian.Dupa o radiografie,medicul mi-a recomandat asa ceva.
Nu prea are sens ca cineva sa-l poarte daca nu are sau nu a avut probleme cu genunchii(tendonul rotulian).Acesta nu te face mai rapid in miscari si nici mai precis in lovituri si sigur nu se ofera ca premiu sau ca titlu onorific(asa ca sa nu gandeasca cineva ca datorita acelui bandaj joaca chinezii asa de bine :lol:).

Eu cred ca au terminat banda aia de la secu si i-au pus una de rezerva, poate are si GPS sa nu-l piarda .
Parca vad ca in etapa viitoare toti apar cu banda ...
:)

Pentru ca "Orteza" este prea aproape de "Proteza" si nu suna prea bine, sa-i zicem "Suport" ca e foarte aproape de adevar. Tendoanele diferitelor incheieturi, sufera uneori de la stresul exagerat si repetat la care sunt supuse si se vindeca foarte greu, pentru ca sunt foarte slab irigate cu sange. "Suporturile" astea, devin uneori indispensabile. Si Wang Hao avea la un moment dat, nu stiu daca mai are nevoie acum.

Ei acuma sunt "fruntas", daca or sa apara cu doua benzi, inseamna ca au fost facuti "caporal".
Daca or sa vina la concurs in baston, inseamna ca deja au ajuns "maresal".

Back
Sus