Florin Govoreanu
senior
Din cisnadie se inscrie Govoreanu Florin,la open+masters
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
INSCRIERI
INSCRIERI
47 - Iepure Radu - Campia Turzii - 683
49 - Bartus Bogdan - Campia Turzii - 800
57 - Hidisan Lucian - Campia Turzii - 1034
70 - Zamblau Stefan Mihai - Campia Turzii -
71 - Ioachim Timotei - Campia Turzii -
72 - Bia Petru - Campia Turzii - -
Ce sport practica la acest club si in ce divizie?Eu insist.
Deci, baietii, la ce categorie joaca, daca sunt legitimati la CSM Campia Turzii?
Deci, baietii, la ce categorie joaca, daca sunt legitimati la CSM Campia Turzii?
Ce sport practica la acest club si in ce divizie?
Ce poti spune despre nivelul lor de joc, in comparatie cu cel pe care il cunosti in Amatur?
Ei, e foarte buna clarificarea ta, Cosmine. Eu doar am gasit site-ul CSM Campia Turzii, si la sectiunea Tenis de masa, apareau toti cei inscrisi aici pe forum. Asta e motivul pentru care am insistat cu intrebarea mea.Practica tenisul de masa.Nu sunt in nici o divizie(din pacate).Baietii,unii dintre ei au mai participat si la alte concursuri din amatur insa fara prea mari succese.Daca bine tin minte nici macar nu au trecut de grupele inferioare la amatori.
Ceea ce e intr-adevar pacat este ca sunt copii seriosi si ar avea nevoie de mult sprijin.Se antreneaza pe 2 mese roase de soareci in beci la sala sporturilor din Campia Turzii(strigator la cer).Problema e ca am fost si eu pe acolo si am vazut situatia,am discutat putin cu conducerea si ei sustin ca alea sunt conditii perfecte pt. a face performanta(adica sa joci cu palete de metro,pe mese gaurite si in beci-spatiu 3x3m).
Nu doresc sa jignesc pe nimeni.Departe de mine acest lucru,insa cam asta e realitatea.