ÎNCHIS Vand fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Claudiu84

senior
A mai ramas doar:

1. Palio Macro Era, rosu, max, 42,5 grade duritate, patrata, in tipla. Pret 100 lei!
Sunt dispus la schimburi cu diverse fete off (fara ierburi sau alte materiale) - Schimbat!

Ultima editare:
A fost lipita cu Spring Fresh. Daca doriti o pot curata de adeziv, si va pot face o fotografie a buretelui curat, fara lipici

Valabil
---------- Post added 04-Oct-2011 at 14:55 ----------
Actualizare preturi si produse in primul post
---------- Post added 04-Oct-2011 at 14:58 ----------
Sunt interesat pentru viitorul apropiat si de un kokutaku staysher, second hand, in stare buna->foarte buna... la schimb cu diferite produse din acest topic+ diferenta sau plata integrala
---------- Post added 05-Oct-2011 at 10:16 ----------
Valabil

UP!!!
---------- Post added 18-Oct-2011 at 08:59 ----------
Iarba Hallmark vanduta. Au mai ramas lemnele de la andro!

"Ce-i copaia aia, Claudiule?" ai vrut sa spui:p A fost o iarba, pe care am dat-o. Ai reusit sa vinzi TSP Balsa Instalatorul? :p

Lemnul a fost vandut! Am adaugat inca o fata, in stare impecabila!
---------- Post added 14-Dec-2011 at 08:13 ----------
Fata Palio Blitz vanduta. Adaug un DHS Skyline TG III Special Sponge nr. 21, neagra, max, dimensiuni 158/154 (un pic mai mare decat Timo Boll ZLF) jucata 2 antrenamente, 4 straturi de booster aplicate pe burete, topsheet si burete impecabil. Pret 80 lei. Transport inclus prin posta romana

Lemnul a fost vandut! Am adaugat inca o fata, in stare impecabila!
---------- Post added 14-Dec-2011 at 08:13 ----------
Fata Palio Blitz vanduta. Adaug un DHS Skyline TG III Special Sponge nr. 21, neagra, max, dimensiuni 158/154 (un pic mai mare decat Timo Boll ZLF) jucata 2 antrenamente, 4 straturi de booster aplicate pe burete, topsheet si burete impecabil. Pret 80 lei. Transport inclus prin posta romana
ce duritate are buretele?

om serios....cumparati cu incredere! multzumesc pentru acuda s3! exact cum ai zis tu,este impecabila!

Valabil! Schimb fata palio si cu alte fete, aflate in stare impecabila, sau cu un stiga boost tc rosu impecabil!
---------- Post added 09-Jan-2012 at 18:17 ----------
Haifu si DHS Vandute! Actualizare in primul post

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus