ÎNCHIS Cumpar paleta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

lev30ro

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
Sintana de mures
Buna ziua,

Caut sa cumpar o paleta pentru fica mea de 8 ani si pot oferii 100 ron + taxa de transport si taxa de ramburs(platit de mine).

Am vazut mai multe palete in magazin(Joola,Donic..etc) insa din cate vad eu citind mai multe posturi de pe acest forum o palet buna este una ansamblata din lemn si fete.

Stiu ca suma(100 ron) este mica insa stiu ca multi dintre d-voastra aveti acasa palete bune pe care ar vrea sa le schimbe pa altele mai bune , iar un copil cu talent sa beneficieze de o paleta buna.

Eventual daca aveti sugesti pentru crearea unei palete (pana in suma mai sus mentionata) aprx- 150ron?

Va multumesc anticipat pentru oferte-sugestii

Toata stima,

Ultima editare:
Da. și eu îl recomand pe RBlade. Am comandat mai multe palete de la el și este foarte serios. Are prețuri foarte bune și marfa de calitate. Cu siguranța gasiți la el ce cautați.

Multumesc tuturor de ajutor,

Am primit nenumarate oferet pe MP si am incercat sa raspund tututror, ofertele sunt foarte bune si tentante, insa dupa discutiile avute astazi cu antrenorii ficei mele mi-au spus clar ca vor paleta doar cu lemn-donic sau Xiom si fetele la fel.
Stiu ca suma este mult prea mica la cat am oferit eu la inceput(m-au lamurit si antrenorii) insa acum dupa mai multe variante sunt dispus sa aloc suma de 200ron , pentru o paleta ce poate participa la o competitie judeteana -eventual nationala.

Va multumesc ,
Toata stima pentru acest forum,
Intradevar sant persoane care m-au ajutat foarte mult!!

Cu stima,
Boloni

Buna dimineata,

Multumesc domnului Tibi si site-ului www.tenismasa.ro pentru oferta facuta si ajutorul achizitionarii paletei ficei mele:

Topicul se poate inchide,
Toate cele bune,
Boloni

Astazi am trimis-o prin posta romana
Aveti si o surpriza ptr. fetita
multumesc
0728747067

Mersi Aurel,

Este stingace , si dupa 4 saptamani de antrenamente joaca ca un alt copil dupa 6-8 luni(din spusele profesorilor).
Asa de mult ai place tenisul de masa incat joaca in fiecare zi 2 ore.
2 ore de trei ori pe saptamana la CSS MURES, si in restul zilelor acasa in garaj unde are o masa de tenis de masă.

Multumim,

succes tuturor,

Ne bucuram ca am descoperit acest forum si oamenii ce fac parte din ea.

Sa traiasaca tenisul de masa!!!!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus