Antal Denes
senior
Timo B - Person 3 -1
Ger - Swe 1 - 0
Ger - Swe 1 - 0
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sau poate,pur si simplu,orarul de desfasurare a competitiei nu a fost cel mai adecvat.La mijloc de saptamana si la ora aceea din ziNu inteleg care este motivul pt care t.t. este intr-un declin dramatic de popularitate in Europa.Ma refer aici la nr de spectatori care asista la competitiile importante de pe batranul continent,inclusiv acest eveniment.Poate si faptul ca acestea se desfasoara in sali imense,cu mii de locuri face ca cei max 500 de spectatori sa para o nimica toata.Am urmarit un meci oficial Schlager-Oh S.E. din sept 2011 din cadrul Superligii Europen la echipe{sau cum ii zice}.Intr-o parte a arenei erau puse vreo 20 de mese rotunde,de restaurant,unde se servea mancare si bautura.Alea erau ocupate,desi erau probabil cele mai scumpe.Tribunele erau goale.
Oare dominatia covarsitoare a asiaticilor sa aiba asa un impact negativ?
Toata Europa ar trebui sa consulte un psihologBerni tre sa faca niste vizite la psiholog.
La Open-ul Austriei am vazut acelasi lucru. Lipsa spectatorilor. Finalele au avut loc in week-end si era toata spuma jucatorilor iar tribunele erau goale. Chiar m-am intrebat daca nu cumva accesul e doar pe baza de invitatii...Sau poate,pur si simplu,orarul de desfasurare a competitiei nu a fost cel mai adecvat.La mijloc de saptamana si la ora aceea din zi
sunt putini care-si permit sa fie spectatori la orice tip de eveniment sportiv(oriunde in Europa).
Toata Europa ar trebui sa consulte un psihologca de cativa ani incoace "Olanda" bate pe toata lumea.
Si la baieti, Germania
Oricum legat de baieti, nationala Romaniei este ultima care a reusit sa elimine Germania de la un Campionat European (Aarhus 2005)
Nu m-am referit la faptul ca Berni a luat bataie de la 2-0, se mai intampla. Insa dupa cum a remarcat si comentatorul meciului (eu l-am vazut la bwin) rusoaica nu a schimbat nimic, Berni pur si simplu si-a batut singura cuie in talpa nejucand nimic in seturile 3 si 4 fara sa aiba vreun motiv. Saraca Eliza dupa ce a avut 2 mingi de meci a pierdut setul cand chinezoaica a dat tus, e extrem de dificil sa treci pentru asa ceva asa ca nu prea am ce sa-i reprosez.
In plus, la capitolul fair-play Berni are mari carente. Lasand la o parte urletele, cu care deja s-a obisnuit toata lumea, dar care sunt ironizate mai peste tot, in setul 2 spre final Berni a dat un tus si nu si-a cerut scuze. Comentatorul a numit acest fapt "o aroganta tinereasca". Punctul urmator, foarte disputat, il castiga Berni cu o lovitura foarte frumoasa, comentatorul zice "aroganta de mai inainte este insa un pic justificata de jocul foarte bun practicat". Nu prea cred in "interventii divine", cert e ca dupa acest incident Berni n-a mai jucat la fel.
Adrian Crisan este cumva accidentat? Nu-l vad pe tabloul principal la individual.