Antal Denes
senior
Au castigat lejer cu 3-0Peste 30'' dublu fete Dodean/Samara
un parcurs cat mai lung !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Au castigat lejer cu 3-0Peste 30'' dublu fete Dodean/Samara
Pe mult mai titratul eurosport, comentatorul nostru ne arata cum jucatorii imprima mingii "multe efecte combinate". Era mai aproape poate si de aceea a vazut vreo minge care avea mai multe efecte in acelasi timp, sau la inceput era cu backspin si pana a ajuns la adversar s-a transformat in topspin... eu recunosc sincer ca nu am vazut, trebuie sa consult un oftalmolog.Probabil "minunatii" redactori sportivi au considerat ca eram favoriti. Nu e prima data cand vad/aud asta.
Acum cateva luni, comenta un "meserias" pe gsptv si jucatorul folosea o tehnica de filigran si dadea neturi intentionat.
....Pe mult mai titratul eurosport, comentatorul nostru ne arata cum jucatorii imprima mingii "multe efecte combinate". Era mai aproape poate si de aceea a vazut vreo minge care avea mai multe efecte in acelasi timp, sau la inceput era cu backspin si pana a ajuns la adversar s-a transformat in topspin... eu recunosc sincer ca nu am vazut, trebuie sa consult un oftalmolog.
Nu vad unde e greseala comentatorului.Foarte multi jucatori dau topsin de forehand sau backhand imprimandu-i si un puternic efect de sidespin,, comentatorul nostru ne arata cum jucatorii imprima mingii "multe efecte combinate".
Limbajul de efecte combinate este din jocul de snooker nu are nicio legatura cu tenisul de masa dar s-a adapatat ... unii comentatori neavand un limbaj adecvat sportului pe care il comenteazaNu vad unde e greseala comentatorului.Foarte multi jucatori dau topsin de forehand sau backhand imprimandu-i si un puternic efect de sidespin,
Patrick Chila era faimos pt backspinul sau caruia ii imprima un foarte puternic sidespin
La o jucatoare germana care a facut aparare cu ea. Cand a avut rabdare, a facut puncte.Bernadet SZOCS pierde cu 2-4
Sunt convins ca ati inteles, nu asta era ideea. Daca ar spune ca jucatorul combina un side effect cu altceva atunci ar fi ok, dar cand spune "multe"....Nu vad unde e greseala comentatorului.Foarte multi jucatori dau topsin de forehand sau backhand imprimandu-i si un puternic efect de sidespin,
Patrick Chila era faimos pt backspinul sau caruia ii imprima un foarte puternic sidespin
Ma bag si eu in vorba: daca e vorba de o sfera, o suprafata plana care are contact tangential cu ea poate, prin miscarea planului intr-o anumita directie, sa imprime doar un singur efect sferei, nu? Restul tine de combinarea traiectoriei imprimate cu componenta gravitationala si eventualele componente rezultate din frecarea cu aerul si schimbarea directiei datorita unui impact cu o suprafata (masa, de exemplu).
Gresesc?
EDIT: Scuze de off-topic...
OFF-TOPIC: Astfel inteleg si eu, numai ca fiind fizician de profesie as fi trantit niste explicatii mult prea SFMa bag si eu in vorba: daca e vorba de o sfera, o suprafata plana care are contact tangential cu ea poate, prin miscarea planului intr-o anumita directie, sa imprime doar un singur efect sferei, nu? Restul tine de combinarea traiectoriei imprimate cu componenta gravitationala si eventualele componente rezultate din frecarea cu aerul si schimbarea directiei datorita unui impact cu o suprafata (masa, de exemplu).
Gresesc?
EDIT: Scuze de off-topic...