ÎNCHIS Aduc la comanda fețe non ITTF

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

jhon

senior
Scor reacție
2
Vârstă
49
Locație
Piatra-Neamț
Joola Fakir , Joola Razor , Donic Piranja Formula , Donic Alligator , Donic Vamp , Donic Sting , Tibhar Grass Devil , Dr.Neubauer :Monster , Inferno , Scalpel , Boomerang , Supr Block ; 20 eur/bucata fara transport. Disponibile in octombrie.

Salut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.

Salut Jhon vreau 2 fete Dr.Neubauer Inferno una rosie si una neagra , cea neagra sa fie ox si cealalta rosie cu buretele sub 1.0 mm . Radu George Alexandru , Marasesti , Vrancea , Strada : Garoafei , nr 17 , bloc a 3 , apartament 21 , sa mi spui si mie cam cand ajunge coletul ! Multumesc.
Ok,te anunt

Doar fetele pe care le-am mentionat;sunt ramase pe stoc intr-un magazin din Franta

Salut Jhon imi poti spune cam cand primesc fetele ?

Si eu vreau un SUPERBLOCK ROSU OX 0746056622. MULTUMESC

k.am notat,multumesc si eu!
---------- Post added 10-Oct-2011 at 22:39 ----------
Fetzele ajung in tara pe 28 octombrie seara;pe 29 le pun la POSTA ROMANA

As dori si eu una din aceste fete .1 cu prioritate joola fakir 0.5 rosie sau varianta a 2-a Donic Piranja Formula de 0.5 rosie.rog un M.P.
Multumesc

Cu scuzele de rigoare,ii anunt pe cei care au comandat fete, ca stocul a fost epuizat.Azi m-a sunat prietena mea din Franta ,pe care o rugasem sa achizitioneze fețele si mi-a spus ca a mai gasit 1 singur bucata din toata lista pe care i-o trimisesem.Propritarul magazinului le-a redus pe toate la 10 eur bucata si le-a vandut imediat.Inca o dat imi cer scuze pt faptul ca nu am putut sa ma tin de promisiune.

si pana la urma care fata a gasit-o inca pe stoc ?
de curiozitate asa/.......

Friendship sport-http://theo384.free.fr -ia vezi inainte sa arunci vorbe rautacioase

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus