AmaTur: Turneu B TURNEU - B - Marasesti-(Vrancea)- 23-10-2011

Multumesc la toti cei care au venit la turneu ! O sa vin si eu la randul meu la turnee organizate in orasele lor .
Personal nu ma asteptam sa vina atati jucatori buni la Marasesti , cred ca turneul a decurs bine , niciodata nu sunt toti multumiti , dar cred ca 95 % au fost multumiti, mai ales cei care au ramas pana la final desi nu mai erau calificati !
Felicitari domnului Govoreanu care a venit de la 300 km , a fost pe departe cel mai bun jucator din turneu , felicitari si celorlalti 3 baietii : Corcoz Costin , Capusa Bogdan si Tiganisteanu Adrian , toti s-au ridicat la nivelul asteptarilor mai ales Costi :D care m-a ajutat foarte mult pe intreaga durata turneului si Iordache Adrian de la Adjud !
O sa revin cu clasament +(copii), poze , filmari .
In timpul turneului am fost si putin dezamagit pentru ca nu am putut strange prea multi din Marasesti.
Una peste alta eu cred ca a fost un turneu B bun . Sper sa mai organizez si altele in viitorul apropiat.
Cel mai mare ajutor a fost din partea domnului Mihalcea Catalin ( organizator ) sincer daca nu era el nu cred ca puteam face acest turneu singur ! Dansu s-a ocupat de turneul copiilor , a adus cupe , medalii , diplome (pentru toata lumea ) , sunt foarte multe lucruri care ii se datoreaza lui Catalin Mihalcea .
O sa revin cu clasament , poze, filmari etc .

Ultima editare:
A castigat Govoreanu 3-1 in finala cu Corcoz (Caprioara)
In finala mica a castigat Capusa 3-0 cu Tiganisteanu

---------- Post added 23-Oct-2011 at 22:00 ----------

Dar cel mai disputat meci a fost cel dintre Barsa (Barzalau) si Rosu (Rogerpustiu, Otonel, Coach etc...) 3-2 multe mingi decisive venind din mult injuratul fileu. Cine a fost mai norocos a castigat. Apropo Ionut n-ai sughitat la volan?

Intradevar asa este cel mai disputat meci a fost Barsa cu Rosu si multe din mingile decisive venind din preaaaa mult injuratul fileu :))) oricum a fost un meci frumos intre cei doi , au fost multe meciuri tari in acest turneu

nu am ce sa comentez ,este doar un meci rezboiul este lung, dar rog Aurelian sa revii la originalul nikname Barzalau,(oricum pt noi asa ramane) ca-ci mie mi-a rasunat tot drumul la intoarcere.
bafta

- Clasament :
1. - Govoreanu Florin - Sibiu
2. - Corcoz Costin - Focșani
3. - Capusa Bogdan - Bacău
4. - Tiganisteanu Adrian - Bacău
- Locurile 5-8
5. - Ditu Daniel - Onesti
6. - Barsa Ioan - Bacău
7. - Munteanu Ion - Comănești
8. - Botezatu Onelus - Galați
- Locurile 9-16
9. - Martz Sebastian - Comănești
10. - Rosu Gabriel - Comănești
11. - Iordache Adrian - Adjud
12. - Iordaniu Aurel - Panciu
13. - Pislaru Ionel - Focșani
14. - Munteanu Mircea - Dej
15. - Vasiliu Dan - Panciu
16. - Gheorghe Neculai - Galați
- Locurile 17-22
17. - Radu George - Marasesti - Org.
18. - Alexandrescu Marian - Comănești
19. - Arion Costel - Galați
19. - Chetronie Liviu - Tecuci
20. - Postelnicu Ciprian - Tecuci
21. - Buruiana Mihai - Doaga
22. - Udriste Gabriel - Panciu
- Locurile 23-26
23. - Mindrila Anisoara- Marasesti
24. - Jipianu Georgel - Gugesti
25. - Fratila George - Buzău
26. - Ionut Coliba - Buzău
- Locurile 27-30
27. - Catalin Florin - Gugesti
28. - Sfetan Dorin - Gugesti
29. - Dragan Romeo - Marasesti
30. - Dusa Catalin - Gugesti
O sa revin si cu clasamentul la copii etc.

Ultima editare:
- Clasament Copii:

1. - Mitala Remus
2. - Toader Ciprian
3. - Zaharia Ionut
4. - Olteanu Cornel Daniel

- Locurile 5-8

5. - Manaila Oana
6. - Catalin Robert
7. - Manole Dragos
8. - Murgoci Andreea

- Locurile 9-16

9. - Munteanu Florin
10. - Tudorache Stefanel
11. - Grigorica Bogdan
12. - Cereea Razvan
13. - Pletea Andreea
14. - Galiu Laurian
15. - Monac Andeea
16. - Matu Rares

George, deci, cati participanti au fost?
Felicitari pentru primul concurs din Amatur la Marasesti!
Data viitoare poate te ajuta vecinii cu mantinele...sa poti pune mesele invers, sa nu luceasca lumina de la ferestre in masa.

Back
Sus