Aplicatii pentru accesare forum de pe telefoane mobile

• Autor subiect Autor subiect clau
  • Dată creare Dată creare
Sigur nu merge o aplicatie de smartphone pe un telefon ordinar. Tapatalk sau ForumRunner sunt pentru smartphone-uri.
In Samsung Apps, Tapatalk este gratuit pentru Galaxy S2, dar cred ca si pentru alte telefoane cu Android. Pentru iPhone, iPad si iPod sunt contra cost. La Blackberry nu stiu.

Am implementat un "mobile style" care se va incarca automat la accesarea de pe telefoanele mobile.
Astfel siteul va afea toate functionalitatile chiar si la vizualizarea de pe un telefon mobil prin acest "lite style".
Daca doriti sa accesati forumul in varianta "full", exista un buton in josul paginii care permite acest lucru.
mobile1.jpg
mobile2.jpg

De pe Tapatalk pe Galaxy Tab 10.1 nu se vede subforumul Liga Amatur pe echipe, in timp ce subforumul Competitii Nationale se vede ok.
E ceva diferit intre ele?
Posturile de acolo apar la Latest Posts.

Se poate naviga super bine de pe telefonul mobil pe acest site!!!
Multumim celor care se ocupa de acesta!!!
---------- Post added 20.04.2012 at 10:43 ----------
In special lui clau!!!

De pe Tapatalk pe Galaxy Tab 10.1 nu se vede subforumul Liga Amatur pe echipe, in timp ce subforumul Competitii Nationale se vede ok.
E ceva diferit intre ele?
Posturile de acolo apar la Latest Posts.

La mine pe tapatalk pentru Iphone se vede fara probleme si subforumul "Liga Amatur".
De asemenea acest subforum apare si la "Latest Posts"

Am o problema cu tapatalk-ul instalat pe un nokia n97 mini (symbian S60v5). Nu reusesc sa vad forumurile cand dau browse sau search. Imi arata numarul de forumuri gasite dar nu mi le si detalieaza. Stie cineva vre-o solutie?

Back
Sus