Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Cupa mondiala pe echipe ,03 Nov 2011 - 06 Nov 2011, Magdeburg, GER
La fete China-Japonia 2-0! ---------- Post added 06-Nov-2011 at 13:18 ---------- Urmeaza meciul de dublu! ---------- Post added 06-Nov-2011 at 13:46 ---------- 3-0 China! ---------- Post added 06-Nov-2011 at 15:21 ---------- A inceput finala la baieti!
xu xni-kim [speranta koreenilor]19 ani
interesant moment kim la serviciu xu xin se aseaza la primire cab se initieze intentia de serva chinezul se ridica si arbitru acorda punct castigat koreanului.1-1 la seturi
M-am uitat si eu la toata transmisia de azi de pe Eurosport 2. Cel mai frumos meci mi s-a parut cel inregistrat, Germania China la baieti, Ovcharov a facut un meci mare de tot, se vedea cum ii tremura mana de la 8-4 incolo in setul 4 dar a reusit sa se adune si sa atace un retur exact cand trebuia. Cat cavalerism in setul doi parca intre Xu Xin si Steger, la 10-0 Xin serveste intentionat in fileu sa nu-i dea 11-0 si apoi imediat Steger returneaza si el intentionat in aut
...mda, la primul meci din finala dupa primul set am crezut ca Ryu matura masa cu Ma Long, a inceput in forta...ca dupa aceea sa se rupa in doua...oricum a fost un meci foarte spectaculos...nu stiu daca nemtii erau in stare sa ofere spectacolul coreenilor...