Cupa mondiala pe echipe ,03 Nov 2011 - 06 Nov 2011, Magdeburg, GER

Pana la urma 3-0 China? Eu urmaream pe Eurosport cand s-a taiat finala si mi-a dat sa vad nu stiu ce meci de fotbal!!! M-am umplut de nervi!!! Si comentatorul ala era mortal cum incerca el sa o dea in termeni tehnici gen avut paleta prea deschisa sau cu tehnica de filigran! :))

He, he! N-am vazut meciurile, dar inca nu i-a spus nimeni comentatorului s-o lase mai moale cu tehnica de filigran? Inca de acu' ceva vreme avea o adevarata obsesie pentru expresia asta, la fiecare net mai deosebit il lauda pe jucator cat de tehnic era ...

Nup! Inca o mai foloseste! :(
---------- Post added 06-Nov-2011 at 21:03 ----------
Am vazut de 2 ori o lovitura la Xu Xin care ma lasat masca! A incercat-o o data in semifinala cu Bastian prin setul 3 la scorul de 3-0 sau 4-0 dar nu i-a iesit si inca o data astazi in finala nu mai stiu setul dar i-a iesit! Daca a mai remarcat cineva lovitura sa-mi zica si mie cum se numeste!

Gabriel, in general chinezii cam lasa masca pe oricine in lumea tenisului de masa; ne'ai facut curiosi cu siguranta ...

;)

Bine ca nu transmit astia pe Eurosport ... i-am ascultat 20 min si m-am ingrozit ce comentariu faceau cei doi. Numai prostii debitau, ceva de groaza - incredibil
Asa ca, Laola sa traiasca

"Comentatorul" a ajuns sa spuna la un moment dat ca in China sunt 300.000.000 de jucatori legitimati. E greu de crezut ca unul din 5 joaca tenis de masă ca jucator legitimat, dar te mai pui pentru un zero "0" , mai bine il dam ("zero-ul") ca nota comentatorului!!!!!!!

Back
Sus