cerbu.nicu
junior
Cunoaste cineva o persoana in București care poate modifica un maner (un bun profesionist care foloseste matereale bune)
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Daca se modifica manerul din fl în st se schimba cu ceva proprietatile initiale ale lemnului(se dezechilibreaza lemnul,echilibrul ducandu-se spre varf)!a facut cineva între 2 lemne acelasi model,unul cu maner din fabrica altul maner modificat?se comporta la fel?multumesc!Cunoaste cineva o persoana in București care poate modifica un maner (un bun profesionist care foloseste matereale bune)
Daca se modifica manerul din fl în st se schimba cu ceva proprietatile initiale ale lemnului(se dezechilibreaza lemnul,echilibrul ducandu-se spre varf)!a facut cineva comparatie între 2 lemne acelasi model(exemplu 2 tbs sau 2 viscaria sau 2 alc-uri 2 maze etc),unul cu maner din fabrica altul maner modificat?se comporta la fel?multumesc!
CP??? Ce forma are acest maner? Eu stiu doar de flared(concav) FL, drept ST, anatomic AN...Cred ca un CP, chiar are nevoie de un centru de greutate mai in fata putin.
CP = CPen = chinese penholdCP??? Ce forma are acest maner? Eu stiu doar de flared(concav) FL, drept ST, anatomic AN...
---------- Post added 17-Nov-2011 at 22:49 ----------
Penhold cumva?