reparatii-modificari lemne

cerbu.nicu

junior
Cunoaste cineva o persoana in București care poate modifica un maner (un bun profesionist care foloseste matereale bune)

Doriti sa faceti un FL dintr-un CP? Era mult mai usor invers. In București, domnul Pietris.

Numarul d-lui Pietris cred ca il puteti afla de la d-l Vali (utilizatorul valigti). Inafara de d-l Pietris, puteti intreba utilizatorul mizzone daca are timp sa va modifice mânerul.

ma scuzati dar as avea si eu o intrebare!

ma scuzati dar as avea si eu o intrebare!

Cunoaste cineva o persoana in București care poate modifica un maner (un bun profesionist care foloseste matereale bune)
Daca se modifica manerul din fl în st se schimba cu ceva proprietatile initiale ale lemnului(se dezechilibreaza lemnul,echilibrul ducandu-se spre varf)!a facut cineva între 2 lemne acelasi model,unul cu maner din fabrica altul maner modificat?se comporta la fel?multumesc!

un raspuns elocvent as dori de la cunoscatori!

un raspuns elocvent as dori de la cunoscatori!

Daca se modifica manerul din fl în st se schimba cu ceva proprietatile initiale ale lemnului(se dezechilibreaza lemnul,echilibrul ducandu-se spre varf)!a facut cineva comparatie între 2 lemne acelasi model(exemplu 2 tbs sau 2 viscaria sau 2 alc-uri 2 maze etc),unul cu maner din fabrica altul maner modificat?se comporta la fel?multumesc!

Back
Sus