ÎNCHIS Vand/Schimb fete Bty , Dhs & Lemn Lkt

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Radu George

junior
Vand fata Dhs H3 neo rosu jucat aproximativ o ora, a fost taiata pe LKT Intinct + . Pret : 50 ron ;
Vand 2 fete Butterfly : Sriver g3 fx (negru) 1.7 & Sriver g2 fx (rosu) 1.9 fete jucate aproximativ 5 - 6 luni . Pret : 100 ron ambele
Vand lemn LKT Instinct + (off-) jucat aproximativ o ora . Pret : 40 ron

Ultima editare:
tot chinezesti raman, numai ei le inteleg ,tu esti european deci.....
---------- Post added 16-Nov-2011 at 22:17 ----------
george ,la ce topspin de forehand posezi ati trebuie xiom omega sau vega pro
bafta ,lasa chinezismele si ia-ti si un lemn cu personalitate

Ultima editare:
tot chinezesti raman, numai ei le inteleg ,tu esti european deci.....
george ,la ce topspin de forehand posezi ati trebuie xiom omega sau vega pro
bafta ,lasa chinezismele si ia-ti si un lemn cu personalitate
De ce credeti ca faptul ca un lemn e facut in China il face sa nu aiba personalitate? Exista lemne facute in China pentru companiile europene si japoneze.
Fetele tip chinezesc (lipicioase, burete mai tare) sunt altceva fata de cele europene. Exista insa fete chinezesti cu caracteristici specifice fetelor europene (cauciuc nelipicios, burete moale si saltaret).

Fețele chinezești nelipicioase, europene, sunt excelente. Satisfacția pe leu investit este superioara.

Am sa postez si poze !
Materialele chinezesti gen dhs , lkt sunt foarte bune raport pret/calitate , daca dai corect se duce bine si cu chinezesti si cu europene eu asa cred .
(at) Rogerpustiu am trecut si eu la xiom yanus pe bh si sunt multumit deocamdata .. pe fh joc cu special defence , n-am incercat niciodata xiom vega etc cat despre lemnele cu personalitate nu stiu ce sa zic... am avut si alc si kreanga carbon ulc ... cred ca lemnele astea sunt facute pt cei cu multe antrenamente in spate.

dati exemplu de fete chinezesti cu buret saltaret si pret bun si faceti daca stiti si exemplu (clona cu)
multumesc.
729 Focus Snipe, Gambler Outlaw (tunat din fabrica), Kokutaku 868 Non Tacky, Dawei Inspirit, Dawei Inspirit Quattro, Dawei Inspirit Quattro UL, Palio CJ8000 Biotech Japanese Sponge, LKT Red Diamond (Asemanator cu Ten05), Black Power (dar mai potrivit pt. langa masa), Palio Macro Era, Palio Blitz, Palio Thors, Reactor Thunder (lipicioasa), Reactor Tornado (lipicioasa), Reactor Cyklin (nelipicioasa).
Galaxy Moon, Sun si Mars2 sunt clone dupa Ten05, 25 si resp. 64, dar nu sunt saltarete cand dati incet. Sanwei T88-I - clona T05, dar totusi nu e saltareata pe jocul scurt, la fel ca cele de la Galaxy, devin rapide cand dati tare.
Nu as putea sa va spun pretul pentru toate acum :), dar pe cateva le am eu la 40 de lei.

am eu un Focus 3 Snipe probat 2 ore - il vand sau il schimb pentru ca mi se pare prea incet...dai la schimb g3 fx pe fata mea?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus