Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Primul sub linie... ce naspa!
...tocmai cand primisem si eu derogare de la nevasta si copil, ma tine acasa clasamentul!
Anunt oficial: achizitionez puncte amatur, ofer dublu fata de pretul pietii! )
Este f. corect sa participe la acest regal cei mai merituosi, cei care au reusit sa ajunga la mai multe turnee si sa stranga punctele necesare!
bravo lor!
si totusi, nu se mai retrage nimeni?
George, daca oferi cazare gratuita un weekend in sezonul viitor... mai ca m-as mai gandi la participare ! stai pe-aproape ca se mai razgandesc pe parcurs... mai sunt cateva zile...
Va bucurati ca scapati de mine? Degeaba, ca venim:
Constantinescu Marius- Buc...........OPEN
Toma Iulian- Brăila.........................AMATORI (da...))... Dupa buget si clasament
George, daca oferi cazare gratuita un weekend in sezonul viitor... mai ca m-as mai gandi la participare ! stai pe-aproape ca se mai razgandesc pe parcurs... mai sunt cateva zile...
Da Sorine,..."pe parcurs"... vad ca se tot inscriu colegii, nicidecum ca ar renunta.... mai rau e ca "fug" si cei de la open spre amatori!... m-as inscrie eu la open ca am "clasament bun", dar mi-e sa nu-i incurc prea tare pe baietii de-acolo!