ÎNCHIS donatie!! lemne! si fete !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
astept in continuare si alti doritori!
---------- Post added 23-Nov-2011 at 22:26 ----------
astept in continuare si alti doritori!asi dori sa il dau cuiva onest cinstit si cu posibilitati materiale reduse ! acest costum se preteaza zic eu si pt fete sau persoane mai in varstra !!

Ultima editare:
Pt ca dl Florescu Eleodor nu are cont pentru forum, transmit in numele lui multumirile si recunostinta pt generozitatea de care a dat dovada dl Pop Danut.
Toata stima!!!

va multumesc dar meritele nu sunt numai ale mele !! dupa cum am mai spus lemnele sunt donate de cs vatra dornei iar o parte din fete de catre unii colegi de forum eu donez un costum sport si o paleta gata facuta din partea me cu lemn dan universal si fete joola samba si donic slice !! astept recomandari pt copii sau persoanele care au nevoie de aceste materialre ! multumesc!
---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:29 ----------
azi am primit o fata donic in stare f buna de la dl romi din bucuresti multumesc f mult! astept si alte fete pt aputea finaliza cele 6 lemne ramase si pt a le putea trimite tutror celor care au nevoie de ele.

buna seara d-le alehandro. am o rugaminte. am un elev POP CRISTIAN care locuieste in mediul rural Cu o ambitie foarte mare in a progresa in tt. jocul lui consta in topspin aproximativ sa zic asa pe FH si taiat pe BH.daca cumva aveti o fata care ajuta la acest stil de joc pe rever dar nu iarba v-as fi recunoscator daca i-ati dona-o.

va salut dl adi am o fata donic slice buna pt taiat si topsin de rever dar preferam sa dau o paleta nu o fata dar daca aceasta fata este pe stilul elevului dvs atunci vo trimit \1va rog sa postati adresa de expediere !! multumesc !!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:18 ----------
salut Danut, am un tanar cu posibilitati reduse de la tara la Budacu de Sus unde ma duc saptamanal, si joc si tenis, ai avea vre-o paleta ca donatie, as vrea sa-i fac o surpriza, ca de jucat joaca cu paletele pe care le prinde pe acolo, nu are o paleta personala. multumesc astept un raspuns.
alexandru de la Bistrița
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:19 ----------
am primit acesr mp !!va rog dati mesaje pt donatii doar aici si eventual adresa de expediere sa o dati mp !!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 11:20 ----------
oricum va voi trimite paleta !! lasati adresa p mp!!
---------- Post added 27-Nov-2011 at 22:10 ----------
fata donic slie va pleca cate baia mare dlui adi catri pt un elev l dansului!!

Ultima editare:
multe multumiri d-le alehandro.azi am primit fata totul e ok.maine la ora 10 am sa o inmanez beneficiarului la ora de educatie fizica.sper sa o lipim cat mai repede si sa o punem la treaba.

ok succese! astept fetele de la dl fabregas pt a putea face inca 2 palete pt cei care doresc!! multumesc!!
---------- Post added 30-Nov-2011 at 08:18 ----------
stiga-tenis.ro 468x60
Yesterday, 22:46
ovidiuu
ovidiuu is offline
Junior Member
Post Thanks / Like
Timp total online
19 h 43 m
Timp online pe zi
5 m
va salut
stiu un baiat care vine la sala si joaca cu palete inchiriate daca mai aveti si se poate trimite , o seara buna
---------- Post added 30-Nov-2011 at 08:19 ----------
o sa trimit saptamana viitoare la bistrita si suceava cate o paleta !!

Cu o mica intarziere luni am reusit sa pun coletul. Sunt 5 fete in total. O fata a donat userul malong.
Sper sa fie de folos!

multumesc !imediat ce vor sosi voi face chiar 3 palete pt doritori ! insa am si eu vreo 3 fete dar sunt rosii toate deci e nevoie de fete negre mai mult!! daca nu vor fi voi face o paleta sau doua cu fete rosii!!
---------- Post added 01-Dec-2011 at 16:41 ----------
PALETA PT BISTRITA VA PLECA MAINE POZE CU FATA DONIC DONATA DE DL ROMI DIN BUCURETI si cu fata brice donata de mine !1

---------- Post added 01-Dec-2011 at 20:18 ----------
donez si eu un trening joola culoare mov cu ceva negru !! marimea m poze mai sus valabil inca !
=

azi am primit coletul cu fetele de la dl fabregas multumesc f mulr am sa postez poze cu fetele cand voi face paletele pt ttrimis multumesc!!
---------- Post added 02-Dec-2011 at 23:08 ----------
paleta catre budacu de sus a plecat azi !! sa aveti succese multe cu aceasta paleta !!
---------- Post added 04-Dec-2011 at 13:23 ----------
doresc adresa pt suceeava pt a trimite paleta !!
---------- Post added 04-Dec-2011 at 13:31 ----------
treningul a fost donat dlui ioan din dej neavand legatura cu tenisul dar fiind in criza daca pot sa zic asa !!

era cineva de la suceava interesat de o paleta pt un copil !! ASTEPT ADRESA PT EXPEDIERE !!
---------- Post added 07-Dec-2011 at 23:38 ----------
am o paleta de dat pt cei interesati postati adresa aicii sau pe mp!! o sa postez si poze ! fetele sunt donte de dl fabregas o joola mambo si un tibhar genius !! si mai sunt fete pt 1 paleta astept doritori!!

ieri la concursul de la cluj am mai donat o paleta unui baiat cu handicap de la asociatuia lamont !! nu mai retin numele dar sper ca ai va fi de folos !! daca mai cunoasteti persoane cu dizabilitati si care au nevoie de o paleta mai pot dona cam 2 palete deocamdata !!
---------- Post added 11-Dec-2011 at 12:11 ----------
astept in continuare donatiile dvs ! am nevoie de fete cu care sa pot face cat mai multe palete !! mulrumesc!!

As dori, daca se poate, o paleta defensiva pentru incepatori.
Am decoperit acest sport in urma cu 1 an si de atunci joc aproape in fiecare week-end (o zi adica vineri sau sambata) cu cativa colegi ai sotiei (profesori) intr-o sala de sport unde incape o singura masa.
Paleta pe care o am acum este cumparata din carrefour, si, daca doriti v-o pot trimite in schimb.
Nu imi pot permite sa cumpar alta paleta, pentru ca in ianuarie vine bebe, si sunt foarte multe cheltuieli inainte si dupa venirea lui.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu respect,
Marius

va salut ! nu pot sa fac palete la comanda pot doar sa va dau o paleta cu ce fete am si eu aici primite de la binevoitori !! acum va pot asambla pe un lemn 2 fete tibhar genius primite de la dl fabregas !! sa ma anuntati daca doriti o astfel de paleta !!
---------- Post added 14-Dec-2011 at 23:10 ----------
felicitari pt bebe sa fie sanatos si sa ajunga campion la t d masa!!

Multumesc pentru urari.Vom avea un BAIETEL, dar pentru mine nu e chiar atat de important ce sex are, pentru ca este COPILUL NOSTRU(al sotiei si al meu)

Orice paleta mai buna ca cea din carrefour (2 la 25 de lei din care una mi-a fost luata din masina de cineva la ocazie cand m-am dus la bunici asta vara), mi-ar fi de folos. Nu sunt pretentios, fiind incepator.
Am vizionat foarte multe filmulete pe youtube pentru serve: primit si dat, dar mai am de invatat. Experimentez cate ceva in fiecare week-end, pentru a vedea daca imi iese.
VA MULTUMESC.
Cu respect,
Marius

P.S.
las adresa aici sau pe PM?

e ok pe mp ! cel tarziu luni va pun la posta paleta sper sa aveti numai succese cu ea !! sanatate sotiei si copilului !!

scuze ca nu am reusit pana acuma sa va multumesc frumos pentru paleta care a ajuns la Budacu de Sus, este foarte incantat copilul de paleta, este mai mult decat a visat

Ok sper sa joace cat mai mult si mai bine cu ea pana va avea posibilitatea de a lua o paleta cu lemn profi!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus