ÎNCHIS Vand 2 fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Schimb fata noua Focus 3 Snipe jucata 2 ore (probata) - taiata pe A.Mazunov OFF+

Caut ceva mai rapid de exemplu: Baracuda (simpla sau BS), Coppa X1 sau Platin...astept si oferte

Ai casuta de mesaje private plina. Pentru oferta pe care mi-ai facut-o, desi nu sunt un fan al schimburilor, poate de data asta fac o exceptie. As vrea sa vad niste fotografii la fetele pe care le oferi la schimb (inclusiv burete) si sa stiu dimensiunile lor.

Vand / Schimb Focus 3 Snipe neagra

Vand / Schimb Focus 3 Snipe neagra

Dupa cum scrie in titlu vand o bucata neagra Focus 3 Snipe probata 2 ore.
O dau pentru ca mi se pare prea lenta.
Dimensiuni: 160x152 mm
Grosime burete: 2.1 mm

Pret: 30 lei
Schimb cu: DHS Hurricane 3 Neo

Astept mesaje. Pentru doritori o sa incerc sa fac si poze insa nu prea are rost din moment ce e doar probata.

Pe ce lemn ai probat-o?
---------- Post added 04-Dec-2011 at 18:03 ----------
As vrea sa mi-o achizitionez si eu in viitorul apropiat, dar deocamdata mai merg cele pe care le am.

Yasaka Ma Lin Carbon, dar nu-i decat Off . Am elevi care au lemne mai rapide si as dori sa le incerc ca sa mai economisim din buget ca au explodat preturile la fete!!!

Ceream doar o parere despre ea. Momentan ne-am achizitionat fete de la Xiom, dar pe viitor cand bugetul alocat lor va scadea.

Vand 2 fete

Vand urmatoarele fete:
1. Butterfly Solcion - jucata 3 luni de 2-3 ori pe saptamana -- 35 lei
2. Stiga Boost TC - jucata tot 3 luni de 2-3 ori pe saptamana (are o ciupitura pe mijloc de la un topspin nereusit) -- 40 lei
3. Friendship Focus III Snipe - probata 1 ora -30 lei
Schimb cu: DHS Hurricane 3 Neo, Donic Baracuda (ofer 2 fete), Donic Vario Big Slam (ofer 2 fete), astept si alte oferte de schimb daca sunt
Poze: voi reveni pentru doritori
off: am gresit titlul, scuzati graba, Vand 3 fete!

mie mi se par destul de clare... dc vi se par neclare? sunt facute cu aparat de 5 mpx
daca doriti o sa incerc maine sa fac alte poze si o sa le postez
---------- Post added 06-Dec-2011 at 17:04 ----------
Reducere 10 LEI la fete pana pe 15.12.2011

Fetele le-am vazut astazi,arata f bine,nu au semne de uzura fizibile,am dat cu degetul un pic si inca agata f bine ambele,mai mult Solcionul dar e si firesc,se stie ca produsele Butterfly isi pastreaza timp mai indelungat proprietatile

valabil in continuare...astept si alte oferte
---------- Post added 12-Dec-2011 at 18:02 ----------
ramane valabila reducerea de 10 lei :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus