Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari Edi pentru turneul de la Targoviște. Locul 17 la turneul final e mare lucru.Boata Edgar Arad
Felicitari Edi pentru turneul de la Targoviște. Locul 17 la turneul final e mare lucru.
Sper sa fi in mina si la Smiley 8 la Timișoara.
Mi'am aranjat sa vin si eu, asadar ... Bogdan, bag'acolo !!!
Ioan POP - Timișoara.
![]()
Bogyyyyyyyyyyyyy, uite ce'a zis baiatu' despre clasament ! Te spargTizule, sa nu uiti sa modifici locul fiecarui jucator, pt ca sa actualizat clasamentul, si sunt rasturnari de situatii
Bogyyyyyyyyyyyyy, uite ce'a zis baiatu' despre clasament ! Te sparg!!! Apar cu doua prenume in clasament ...
Sa nu te mai prind ca ma treci "Ionut" in hartii ... !!!
![]()
Da Ionut, ai dreptate. Pentru ca toti iti spunem Ionut, din neatentie te-am trecut in clasament in acest fel.
Este gresala mea, pe care nu numai ca mi-o asum, dar voi face tot posibilul sa o si indrept, rugindu-l pe domnul Florin sa ma ajute in acest sens.
Totusi, daca aveai bunul simt care credeam eu ca te caracterizeaza, puteai sa-mi atragi atentia asupra acestei neplaceri intr-un mod civilizat si fara a recurge la un limbaj care nu mai este folosit nici macar in zonele marginase ale Timisoarei.
Astept din partea ta singura chestiune de bun simt pe care mai poti sa o faci si anume, un anunt de genul…Se retrage Ioan Pop – Timișoara.