Dragilor, este loc pentru toata lumea, chiar nu are sens sa va certați, Iașii sunt un oraș mare. Pe Vasile îl cunosc (toata stima!), pe saladetenis înca nu am avut ocazia, felicitari amîndurora pentru inițiativa de a deschide o sala de tenis de masă, pentru curajul de a investi. Sigur ca fiecare dorește sa câștige și niște bani (faci munca voluntara și investești doar daca ai traiul asigurat din alta parte), iar asta nu e incompatibil cu promovarea sportului - haideți sa ne g?ndim la ”fenomenul” fotbal.
Mi-l amintesc pe dl. Vasile de acum 2 ani care se informa de la cei din domeniu asupra necesitaților unei sali de tenis de masă. A ?nvațat foarte repede și tot ce se putea reproșa salii Mr. Pong de la Țesatura era spațiul insuficient, în rest numai de bine și erau/sunt vizibile eforturile sale de a mulțumi lumea amatorilor de ping-pong.
Oricum, daca saladetenis știe ce face, este clar pentru toți ca targetul este diferit pentru cele doua sali în cauza. Nu am vizitat înca noul spațiu de la Ms. Pong, dar deocamdata, judecând dupa imaginile de pe net, personal, nu voi intra in sala de la Frigo pâna când nu au o masa profesionala, spațiu adecvat, lumina soarelui care sa nu cada pe mese sau pe ochii jucatorilor etc. Trag deci concuzia ca sala de la Frigo este destinata amatorilor care nu au/avut tangența cu acest sport la un nivel mai mare decât cel de simpla distracție și modalitate de a petrece cumva timpul liber.
Va rog sa interpretați mesajul meu așa cum este, nu țin partea nimanui - îmi țin doar mie partea, ca jucator care poate beneficia de mai multe locuri în care pot practica sportul care îmi place și pentru care o minima concurența între ofertanți nu ar strica