Iași

cine a amenajat sala asta , a facut-o gresit...spatiul este mic si in lateral si in spate, mai sunt si 2 stalpi!!!?????!!!:)...lumina de afara tre sa fie tare deranjanta,mesele par hobby iar pretul e prea mare pt cat ofera...ferestrele trebuie acoperite,4 mese ar trebui sa dispara iar cele ramase trebuie puse pe lung...ar fi un prim pas...initiativa e laudabila dar doar atat...

Dragi prieteni ai miscarii Mr.Pong, am facut o miscare tactica, ce o sa ne avantajeze pe toti. Ne-am mutat in sala de sport a Liceului de chimie, actual Radu Cernatescu, cinci mese, spatiu suficient, cald, baie, parcare. Pentru noul program si localizare accesati site-ul www.tenisdemasa-iasi.ro. Voi reveni cu poze.

Vasile Moraru - coordonator
0746.781.526
http://www.tenisdemasa-iasi.ro

Domnule Vasile aveti dreptate dar ati uitat sa mentionati un singur lucru foarte important lumina este foarte slaba, parca joci la lumina lunii.As aprecia daca ati face ceva in legatura cu acest aspect(poate sa coborati neoanele) in rest e mult mai bine fata de cealalta locatie.
Toate cele bune !

da...cand ma gandesc ca numai in ligi joaca 200 de oameni...si n-avem si noi o sala de cel putin 6 mese...pt un amatur sau cand se disputa cupa ligii...sapt.trecuta,la un meci de cupa,in timpul meciului am dat cu capul de un stalp???????????...ca sa nu mai zic ca nu puteam sa m-asez in rever si s-o trag cu fh...cand inghesui 5 mese intr-o sala de sport la ce sa te-astepti?...rusinica

Sunt bucuros ca la Mr.Pong nu sunt stalpi.

Dupa ce rezolvam micile probleme, gen lumina, la sfarsitul lui ianuarie prevad organizarea primul turneu de tip B la Mr.Pong Iași, sa trecem si Iasul pe harta oraselor in Amatur.

Vasile

www.tenisdemasa-iasi.ro

Multi jucatori foarte buni au provenit din centrul de pregatire ori si-au perfectionat jocul in Iași,poate ar fi timpul sa intre pe harta AmaTuR .

Domnule Antal, incercam sa ridicam nivelul de joc din Iași, prin aducerea AmaTur.

E bine ca apar locatii noi ca cea de mai sus, astfel incat sa muncim impreuna la promovarea tenisului in Iași, si a sportului in general.

Vasile

Pacat ca unii urmaresc doar beneficiile personale si nu sportul in general. Ideea de "fun" prin sport e neglijata si se pune baza pe "profesionalism". Ori esti "smecher in ale tenisului" ori nu ai ce cauta cu paleta in mana.
Nu stiu cum inteleg altii cuvantul "impreuna" pentru ca din cate vad, e mai mult un "eu".
Btw, amenajare noua, lumina noua :) www.saladetenis.ro

Nu am prins ideea, Saladetenis, ti-as spune pe nume dar nu te-ai recomandat... Atentie la atacuri de genul acesta, pentru ca jucatorii aleg sala si dupa calitatea omului...

Sa retii ca a fost un comentariu sincer
"E bine ca apar locatii noi ca cea de mai sus, astfel incat sa muncim impreuna la promovarea tenisului in Iași, si a sportului in general"

Vasile
Sala Mr.Pong

Domnule "saladetenis", dupa ce ca ati pus 20 de mese de proasta calitate pe 3 mp si cu inca 5 stalpi intre ele, cu speranta sa faceti niste bani (ca la cum arata sala promovare sportiva nu e), mai faceti si comentarii impertinente la adresa putininilor oameni care totusi va sustin.
Rusinica !!!

Dragilor, este loc pentru toata lumea, chiar nu are sens sa va certați, Iașii sunt un oraș mare. Pe Vasile îl cunosc (toata stima!), pe saladetenis înca nu am avut ocazia, felicitari amîndurora pentru inițiativa de a deschide o sala de tenis de masă, pentru curajul de a investi. Sigur ca fiecare dorește sa câștige și niște bani (faci munca voluntara și investești doar daca ai traiul asigurat din alta parte), iar asta nu e incompatibil cu promovarea sportului - haideți sa ne g?ndim la ”fenomenul” fotbal.
Mi-l amintesc pe dl. Vasile de acum 2 ani care se informa de la cei din domeniu asupra necesitaților unei sali de tenis de masă. A ?nvațat foarte repede și tot ce se putea reproșa salii Mr. Pong de la Țesatura era spațiul insuficient, în rest numai de bine și erau/sunt vizibile eforturile sale de a mulțumi lumea amatorilor de ping-pong.
Oricum, daca saladetenis știe ce face, este clar pentru toți ca targetul este diferit pentru cele doua sali în cauza. Nu am vizitat înca noul spațiu de la Ms. Pong, dar deocamdata, judecând dupa imaginile de pe net, personal, nu voi intra in sala de la Frigo pâna când nu au o masa profesionala, spațiu adecvat, lumina soarelui care sa nu cada pe mese sau pe ochii jucatorilor etc. Trag deci concuzia ca sala de la Frigo este destinata amatorilor care nu au/avut tangența cu acest sport la un nivel mai mare decât cel de simpla distracție și modalitate de a petrece cumva timpul liber.
Va rog sa interpretați mesajul meu așa cum este, nu țin partea nimanui - îmi țin doar mie partea, ca jucator care poate beneficia de mai multe locuri în care pot practica sportul care îmi place și pentru care o minima concurența între ofertanți nu ar strica :)

Bine punctat macocco. Ma bucur sa vad ca s-a inteles ideea pe care s-a axat Sala de Tenis. Oricum, imbunatatirile nu au intarziat sa apara (si pentru asta multumim celor care au venit cu propuneri si sugestii). Pentru cei care joaca profesionist, putem intotdeauna sa rezervam o masa cu aprox. 50 mp2 la care, in niciun caz, nu o sa va incurce stalpii. In privinta luminii, am facut modificari si s-au rezolvat problemele. Vom reveni cu fotografii pe site cu noile modificari.

Intr-adevar este loc pe piata pentru toata lumea.

Cosmin
Sala de Tenis,
www.saladetenis.ro

Ultima editare:
Back
Sus