Am folosit intodeuna fete max si m-am ferit de celelalte avand suspiciuni despre efect,saritura.....
Care e parerea voastra despre aceasta diferenta?
Care e parerea voastra despre aceasta diferenta?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Tibhar super defence cu burete de 0.5 are un spin ucigator si un control de vis, in conditiile unui topsheet si unui burete foarte subtire, lipit ?nsa pe un lemn relativ lent.Grosime mai mica inseamna viteza mai mica si control mai mare. Daca sunt fete moi, este posibil sa se turteasca buretele de tot si sa ajungi la lemn si cam dispare controlul.
Cand mingea e tare, controlul e dat de lemn... daca ai fete soft moi pe lemn tare, nu ai control la mingiile in forta.Grosime mai mica inseamna viteza mai mica si control mai mare. Daca sunt fete moi, este posibil sa se turteasca buretele de tot si sa ajungi la lemn si cam dispare controlul.
Cunoscandu-va, cand spuneti spin, pariez ca va referiti la chop! Lovitura in care buretele nu are mai deloc implicatie, topsheetul fiind raspunzator pentru spinul generat!Tibhar super defence cu burete de 0.5 are un spin ucigator si un control de vis, in conditiile unui topsheet si unui burete foarte subtire, lipit ?nsa pe un lemn relativ lent.
Controlul sta in mana, nu in echipament. Viteza mai mica a fetelor creeaza posibilitatea de a trimite mingea mai usor in directia in care ai vrut. Daca ai miscari corecte si te asezi bine la fiecare minge, controlezi mai exact unde dai mingea. Mai putin este important daca ai un lemn rapid, lent, fete tari, moi - totul e sa ai o combinatie care iti place si sa n-o schimbi de 10 ori pe zi.Cand mingea e tare, controlul e dat de lemn... daca ai fete soft moi pe lemn tare, nu ai control la mingiile in forta.
Daca ai lemn de control cu fete dure, nu ai control la mingii lente, dar ai control la mingii in forta.
Pentru mine, cel mai bine e sa am si lemn si fete din aceeasi categorie.... sa se comporte liniar.
Exemplu: La Donic, pe site, au categorisit fetele la fel ca si lemnele, Def, All, Off...
Eu le consider mai lente pe cele cu burete mai subtire.
...cu tot respectul trebuie sa te contrazic...de exemplu, donic traction se incadreaza in categoria fetelor grele, stiga are cateva fete extrem de usoare, de la bty fetele au inceput sa se ingreuneze odata cu era Tensor dar sunt fete la fel si usoare...asta doar sa nu fim superficiali si sa nu ducem oamenii in eroare...Fete joola phoenix sunt super ushoare si cu burete foarte dur...spin si speed ultra mare, fetele donic traction sunt ele rapide, spin ft mare si ushoare dar de asemenea sunt si moi...de la stiga ce am vz sunt km grele si de la butterfly la fel, grele...xiom, yasaka si ele tot grele mi se par
Stiga Calibra LT Sound, Boost TS si Boost TC, Joola Energy X-Soft sau X-tra, Joola Samba+ sunt foarte usoare; Yasaka Rakza 7 soft sau Joola Xplode Sensitive, Acuda S3 si S2, Xiom Vega Euro sau Omega IV Euro sunt decente.Ioniche Constantin a spus:CARE DINTRE FETELE OFENSIVE SUNT CELE MAI USOARE ?