ÎNCHIS Vand lemn viscaria alc st 320 ron/ Rezervat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gasscan

junior
Scor reacție
0
Vârstă
44
Locație
iasi
lemnul este in stare perfecta nu are nici o zgarietura, daca sunt doritori sa-l cumpere costa 320 ron cu transport inclus , celor interesati putem discuta la nr. 0745036829/0720027066
Pt doritori de poze , se gasesc in posturile de mai jos nu doresc sa dezlipesc fetele inutil ,,am lipit cu speed glue si sa sters scrisul aproape de tot" , multumesc de intelegereRezervat

Ultima editare:
Dar de ce nu puneti pozele aici, sa ne "clatim" si noi ochii ?

valabil
---------- Post added 17-Dec-2011 at 20:06 ----------

valabil
---------- Post added 17-Dec-2011 at 20:10 ----------
valabil
---------- Post added 17-Dec-2011 at 21:57 ----------
valabil
---------- Post added 18-Dec-2011 at 21:52 ----------
valabil

...pacat pentru acel maner...bataie de joc...:(

D-le, a-ti jucat cumva cu acest lemn si va este incomod? acel maner nu are nici o problema exact cum scrie este facut dupa manerul lemnului Timo Boll Spirit ST.

...pacat pentru acel maner...bataie de joc...:(
poate sunteti cumva invidios ca nu al puteti avea ! acest lemn este unul deosebit iar modificarea sa facut la comanda fara ca plaselele sa fie desfacute de pe lemn ! daca nu cumperi , si nu cunosti realitatea nu intervenii aiurea!!

poate sunteti cumva invidios ca nu al puteti avea ! acest lemn este unul deosebit iar modificarea sa facut la comanda fara ca plaselele sa fie desfacute de pe lemn ! daca nu cumperi , si nu cunosti realitatea nu intervenii aiurea!!
...cred ca ar trebui sa-l cumparati Dv. daca va place asa mult...ca sa mor eu de invidie...si imi cer scuze daca prin punctul meu de vedere v-am ranit orgoliul de "mester"...

va salut! am fost ranit in orgoliu de mester pt ca eu nu mi-am batut joc de acel maner asa cum spuneati dvs ! ci am facut o lucrare cat se poate de profi sa zic asa cred ca daca nu se specifica de modificare f putini ar fi stiut !!!

va salut! am fost ranit in orgoliu de mester pt ca eu nu mi-am batut joc de acel maner asa cum spuneati dvs ! ci am facut o lucrare cat se poate de profi sa zic asa cred ca daca nu se specifica de modificare f putini ar fi stiut !!!
...inca o data repet, tot respectul pentru lucrare si pentru dumneavoastra...doar ca eu consider ca acel lemn e o opera de arta made in japan...e ca si cum ai modifica ceva pe o opera a lui Van Gogh spunand ca asa e mai ok?!!! Deci eu nu am criticat mesterul ci initiatorul acestui proiect...si sa va raspund, da eram interesat de lemn...

da acum am inteles eu imi cer scuze pt of topic si pt ca am inteles altceva ! sa lasam omul sa isi vanda marfa insa eu sustin ca e un lemn cum spuneati dvs opera de arta made in japan !! sa auzim de bine si sarbatori fericite !!

domnule daca erati interesat de acel lemn nu argumentati detalii si scuze despre acel maner care spuneati caa.. bataie de joc.. am pus acele poze in care se vede clar ca este facut atat de bine st incat nu este nici o diferenta intre un lemn facut st de fabrica..... deci toata stima celui ce la prelucrat in plus eu asa l-am cumparat si am fost de acord cu pretul care mi-a fost cerut fara sa caut nici o hiba care sa-mi aduca bani innapoi in buzunar ....este un lemn valoros fara lovituri care sa influenteze nici macar aspectul ...a-ti incercat sa aruncati pe forum o parere personala care sa scada pretul ...

domnule daca erati interesat de acel lemn nu argumentati detalii si scuze despre acel maner care spuneati caa.. bataie de joc.. am pus acele poze in care se vede clar ca este facut atat de bine st incat nu este nici o diferenta intre un lemn facut st de fabrica..... deci toata stima celui ce la prelucrat in plus eu asa l-am cumparat si am fost de acord cu pretul care mi-a fost cerut fara sa caut nici o hiba care sa-mi aduca bani innapoi in buzunar ....este un lemn valoros fara lovituri care sa influenteze nici macar aspectul ...a-ti incercat sa aruncati pe forum o parere personala care sa scada pretul ...
...e foarte trist daca asa credeti...spor la vanzare...

Am facut si eu o "boroboata", e drept neintentionat, unui coleg de forum care vindea un lemn, dar mi-a parut foarte rau si am indreptat cum am putut, cu ajutorul administratorului, caruia-i multumesc si pe aceasta cale. Din fericire, omul mi-a demonstrat de mai multe ori, ca nu-mi poarta pica. De asta-mi place acest forum, pentru ca este plin de oameni de calitate!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus