Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - Arad & Timișoara, 17.12.2011.

Ati uitat sandwich-urile si tuiculita :D
Nea Titi, nu am uitat protocolul obisnuit. Intelegerea mea de sponsorizare cu LUCAS SUPER SANDWICH este de un concurs pe luna. Eu in 5 saptamini am organizat 3 turnee, asa ca nu pot abuza de bunavointa sponsorilor. Oricum copiii vor avea pregatite alte bunatati.
Cit desper tuiculita...e un turneu destinat prichindeilor si nu cred ca rachia dadea bine in meniu. Dar, totusi se va servi si tuiculita..."pe sub mina" :)
Va doresc Sarbatori fericite, nea Titi si va astept, probabil in ianuarie, la Smiley 9.

Nea Titi, nu am uitat protocolul obisnuit. Intelegerea mea de sponsorizare cu LUCAS SUPER SANDWICH este de un concurs pe luna. Eu in 5 saptamini am organizat 3 turnee, asa ca nu pot abuza de bunavointa sponsorilor. Oricum copiii vor avea pregatite alte bunatati.
Cit desper tuiculita...e un turneu destinat prichindeilor si nu cred ca rachia dadea bine in meniu. Dar, totusi se va servi si tuiculita..."pe sub mina" :)
Va doresc Sarbatori fericite, nea Titi si va astept, probabil in ianuarie, la Smiley 9.

Si totusi, cred ca s-a baut cam multa tuiculita, daca nici la ora asta n-ati facut clasamentul :D
Astept luna ianuarie, cind vin sponsorii cu sandwich-urile.
Va doresc , tuturor celor cu care n-am reusit sa incrucisez paleta, Sarbatori fericite si la multi ani !

Informativ la 'ai mari(primele 4 locuri), pana pune Bogdan clasamentul final:
Loc I - Marta Gheorghe - Timișoara
Loc II - Roman Bogdan - Arad
Loc III- Chen Xue Jie – Timișoara
Loc IV - Boata Edgar - Arad
La 'ai mici asteptam...

Dupa cum se vede in poze, a fost frumos si v-ati simtit bine. Felicitari tuturor celor care se fac vinovati de acest fapt :D

Va doresc SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI... si la cit mai multe turnee !!!

Dupa cum se vede in poze, a fost frumos si v-ati simtit bine. Felicitari tuturor celor care se fac vinovati de acest fapt :D

Va doresc SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI... si la cit mai multe turnee !!!
Multumim frumos nea Titi. Prietenul nostru comun, Bogdan Roman este "vinovatul" principal al acestui eveniment, motiv pentru care tin musai sa-i multumesc si pe aceasta cale.

Sper sa va aduca Mosul multa sanatate nea Titi, si sa ne onorati cu prezenta la urmatorul concurs. SARBATORI FERICITE si UN AN NOU FARA GRIJI !

Back
Sus