edi_tennis
senior
Din Moravita:TANASE ADRIAN
---------- Post added 16-Dec-2011 at 20:26 ----------
Din Arad:MIHET ALEXANDRU
---------- Post added 16-Dec-2011 at 20:26 ----------
Din Arad:MIHET ALEXANDRU
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nea Titi, nu am uitat protocolul obisnuit. Intelegerea mea de sponsorizare cu LUCAS SUPER SANDWICH este de un concurs pe luna. Eu in 5 saptamini am organizat 3 turnee, asa ca nu pot abuza de bunavointa sponsorilor. Oricum copiii vor avea pregatite alte bunatati.Ati uitat sandwich-urile si tuiculita![]()
Nu-i bai Zsolti, te bagam in grupa de copiiDe la Arad...cu toate ca voi iesi de la servici sambata dimineata...se inscrie Bekesi Zsolt![]()
Poate jucati si un meci demonstrativ pentru copiiDin Timișoara:
Marta Gheorghe
Istrate Cristian
Nea Titi, nu am uitat protocolul obisnuit. Intelegerea mea de sponsorizare cu LUCAS SUPER SANDWICH este de un concurs pe luna. Eu in 5 saptamini am organizat 3 turnee, asa ca nu pot abuza de bunavointa sponsorilor. Oricum copiii vor avea pregatite alte bunatati.
Cit desper tuiculita...e un turneu destinat prichindeilor si nu cred ca rachia dadea bine in meniu. Dar, totusi se va servi si tuiculita..."pe sub mina"
Va doresc Sarbatori fericite, nea Titi si va astept, probabil in ianuarie, la Smiley 9.
Multumim frumos nea Titi. Prietenul nostru comun, Bogdan Roman este "vinovatul" principal al acestui eveniment, motiv pentru care tin musai sa-i multumesc si pe aceasta cale.Dupa cum se vede in poze, a fost frumos si v-ati simtit bine. Felicitari tuturor celor care se fac vinovati de acest fapt
Va doresc SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI... si la cit mai multe turnee !!!
Multumim de aprecieri, Claudiu.Foarte frumos!!! Acesta sa fie un exemplu si pentru alti organizatori!!!!