Timișoara - Club 11, str. Pestalozzi - sala de tenis

• Autor subiect Autor subiect Bogy
  • Dată creare Dată creare
Ok bogy.As veni cel putin o data la doua zile sa ma joc dar nu prea am cu cine...
CYPA, tu vrei sa povestim aici pe forum, sau vrei sa joci tenis de masă? Te astept in orice zi la sala, dupa ora 12 si iti gasesc si partener de joc...nu esti singurul in situatia asta.

O placere sa l vezi pe domnul Musa la lucru cu elevii, si ce i merge mana.......la anii lui, loc fain, prietenos, mese bune si sunt si jucatori buni pe aici.

Vad ca ii un loc in care vin atat cei tineri, vad si fete cat si cei mai in varsta, ii chiar o atmosfera faina, :) ii bine ca cei mici is atrasi de tenis de masă

O placere sa l vezi pe domnul Musa la lucru cu elevii, si ce i merge mana.......la anii lui, loc fain, prietenos, mese bune si sunt si jucatori buni pe aici.
AXL YOUNG, daca iti plac asa de mult antrenamentele lui nea' Musa, te astept la 4 sedinte GRATUITE in compania maestrului !!!

Caut partener de nivel mediu pentru antrenament de doua ori pe saptamana ,dupa ora 18 la club 11
Daca doreste cineva de nivel avansat sa ma indrume , accept cu placere .Multumesc .

AXL YOUNG, daca iti plac asa de mult antrenamentele lui nea' Musa, te astept la 4 sedinte GRATUITE in compania maestrului !!!
Bogy, mai e valabila oferta de mai sus?:D As fi si eu interesat de aceasta oferta mai ales ca acum e o placere sa mergi la voi la sala ptr ca ai ce sa inveti de la ceilalti jucatori care vin acolo! Long live nea' Musa!

Bogy, mai e valabila oferta de mai sus?:D As fi si eu interesat de aceasta oferta mai ales ca acum e o placere sa mergi la voi la sala ptr ca ai ce sa inveti de la ceilalti jucatori care vin acolo! Long live nea' Musa!
A fost o oferta pentru anul 2011, dar treci pe la sala si gasim ceva avantajos si pentru tine.

Initiere & antrenamente la Club Timișoara 11 - prof. Sava Lazici.
Sparing parteners: Gheorghe Marta & Cosmin Lazici.
Informatii la tel: 0722.54.22.32.

Foarte faina sala si eu joc tenis de ceva timp...se mai practica tenis la aceasta sala? Eu sunt din Dr.tr.Severin dar de la anul voi locui in Timișoara si chiar ma intereseaza un loc unde pot juca tenis..

Găsesc și eu partener astăzi după ora cinci . Sunt prin Timișoara și mă gîndeam să fac putina mișcară

Back
Sus