savuavram
cadet
Care este diferenta dintre yasaka rakza 7 soft si varianta normala?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu ii mai recomanda asa ceva,pt ca el nu are un joc deloc bun,din moment ce spune ca "trage tare cu atacul"E mai bine cu Rakza simpla la FH si Soft la BH.
Septear este un lemn OFF, nu OFF+.
Faptul ca ai fete de 2.0 si nu max te va ajuta la control.
(at)george25: Rupe-l pe (at)savuavram! Nu-l ierta! Grrrr!!
In cei 3 ani de cand m-am apucat sa joc tenis de masă (dupa vreo 17 ani de pauza totala) am invatat foarte multe despre materialele moderne, dar un lucru a iesit cel mai tare in evidenta: ce-i bun pentru mine, nu-i neaparat bun pentru alt jucator, chiar daca are un stil asemanator cu al meu sau daca nivelul lui nu e la fel ca al meu. Parerea mea este ca paleta cu Rakza 7 2.0 la FH si Rakza Soft 2.0 la BH este mai buna decat cu Rakza Soft 2.0 pe ambele parti, pe Nittaku Septear. Daca s-a inteles altceva, asta ete ceea ce voiam sa exprim prin postul de mai sus.Nu ii mai recomanda asa ceva,pt ca el nu are un joc deloc bun,din moment ce spune ca "trage tare cu atacul"
Apoi, ce vrei tu pentru el poate nu este ce vrea el pentru el, de unde rezulta ca el va face ce vrea el, nu ce vrei tu. Banii lui => paleta lui.si nu vreau totusi sa cheltuie 4-500 ron pe o paleta
Am achizitionat urmatoarea paleta: Lemn nitaku septear FH: Yasaka rakza 7 2.0 BH Yasaka rakza 7 2.0 soft.Am lipit-o si as dori sa stiu cat timp sa tin fețele presate.(am pus niste carti peste ele) si peste cat timp pot sa incep sa joc cu ea.App george25 o sa filmez un filmulet dar cand o sa merg la sala...deocamdata am o masa de tenis din lemn ... nu imi permite masa un antrenament cum trb dar e cat de cat...(decat fara ea,mai bine cu ea)....O sa ai filmuletu dorit pan la urma dar o sa dureze ceva timp sa il fac....ca acum am primit si vacanta de iarna si raman la bunici.
App sarbatori fericite tuturor !Si multumesc tuturor pentru sfaturi si critici !
PS: george sa te lamuresc si cu fețele cum sta treaba: eu am dat comanda atunci pe vivasportshop de 2 fețe yasaka rakza soft 2.0 una rosie si una neagra si cand am primit coletul acasa (mentionez ca sunt foarte rapizi,si pe aceasta cale tin sa le multumesc foarte mult,oameni cat se poate de seriosi!) era fața rosie yasaka rakza 7 si fața neagra yasaka rakza 7 soft de 2.0 ambele(mai bine ca am primit rakza 7 rosie normala fara softe mai buna pt stilul meu).Sarbatori fericite !
Mersi frumos george...app cu lipitu nu stiu dak am lipito chiar corect: am luat lipiciu am pus lipici pe lemn am intins uniform cu buretele din dotare ( mentionez ca lipiciu e Donic vario CLean pe baza de apa) dupa am pus lipici pe fața am intins iarasi uniform cu buretele din dotare apoi am lipit apoi am lasat-o la presat cam o ora...si acum am luat-o de la presat....e bine cat de cat?![]()
Sa le stapanesti sanatos,-poti pune peste fete foliile din plastic cu care au venit fetele yasaka-le protejeaza binisor-si sa nu tii paleta afara sau pe hol pe frigurile astea,si nici la caldura vara (cel mai rau e sa o uiti in masina si masina in soare)Ok...mersi frumos pt toate sfaturile...daca o fi sa ne intalnim dau un suc(nu dau bere ca nu suport nici un tip de alcool)...si desigur o sa jucam un meci(mai multe))
...App luna viitoare o sa imi comand si o husa ca deocamdata am stricat cam multi bani luna asta...(35 de milioane)....miam tras si leptop ( 28 dadui pe el+ haine...+ paleta)...si nu mai prea am bani acuma si de husa
))Oricum sa revenim la oile noastre mersi fain !
![]()