Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Foarte interesanta aceasta regula-cu alte cuvinte,teoretic,este posibil sa joci un meci intreg cu tine insuti,si culmea poti pierde punctul,chiar daca mingea ai trimis-o pe masa adversarului-super tare :dNu prea este asa! Daca mingea ajunge la tine in teren din efectul tau, si tu nu continui punctul atunci punctul este al adversarului!
CooolNu prea este asa! Daca mingea ajunge la tine in teren din efectul tau, si tu nu continui punctul atunci punctul este al adversarului!
Cum sa trebuiasca continuata mingea?!? E punctul tau, evident.Nu prea este asa! Daca mingea ajunge la tine in teren din efectul tau, si tu nu continui punctul atunci punctul este al adversarului!
adica regula asta zice de ex: daca eu dau o serva "ghost" cum da ma lin si adversarul nu o atinge si vine inapoi la mine eu sunt obligat sa continui jocul??? asta e o prostie, nu mi se pare logic...
adica regula asta zice de ex: daca eu dau o serva "ghost" cum da ma lin si adversarul nu o atinge si vine inapoi la mine eu sunt obligat sa continui jocul??? asta e o prostie, nu mi se pare logic...