secvente youtube

In filmul cu Schlager si amicul lui, tipul nu reuseste sa dea mingea inapoi cu iarba nici la cele mai simple mingi aruncate pe masa de Schlager. Omul joaca numai cu reverul, nu are nici o treaba cu atacul. Cand ii baga Schlager un rever s-a terminat punctul. Omul este mandru de rating-ul lui de 2250 USATT, dar habar n-are sa dea mingea pe masa.
In fine, e fain sa fii prieten cu un campion mondial. Cred ca merge si cu un campion european sau macar national :lol:

Un alt jucator de origine romana ce activeaza in campionatul USA,Razvan Cretu,aici vs Brian Pace(acesta e americanul care face cantonamente in Romania,vezi clipul"Random encounters in Constanța"postat pe youtube si chiar in acest topic
Se mira lumea ca Brian Pace a luat bataie grav de la Fang Bo pe mytt.net.
Pai daca joaca asa cum se vede in clipul de aici, cred ca ar putea sa ia bataie si de la careva din Amatur, ca prin Divizia A de la noi cred ca sunt destui care sa-l prajeasca.

L-a facut de rahat Fang Bo pe Brian Pace, e meciul pe youtube.
A dat 50-60% si l-a lasat pe Pace sa greseasca, l-a dominat numai cu serviciul si primele mingi.
Pace vrea sa se califice la Olimpiada, culmea ar fi sa reuseasca si Fang Bo sa ramana acasa ca nu are loc de altii mai buni :)

Back
Sus