Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
trebue sa va contrazic...dupa cate stiu eu, fetele soft si supersoft vorbind aici de fete de gem rakza soft, acuda s3, calibra sound etc in seria lor sunt fetele cu cel mai mare control si spin iar handicapul lor daca se poate numi asa este viteza...cu cat mingea se infunda mai mult in burete cu atat efectul, spinul imprimat e mai mare totodata cu controlul...Controlul cu spin-ul sunt antagonice
controlul este un factor subiectiv, tine de fiecare jucator, de abilitatea acestuia de a pune mingii pe masa, acolo unde le vreau, cu un anumit echipament
tine de stilul de joc, de experienta etc
in consecinta ce poate fi "de control" pentru cineva poate fi chiar rau pentru altcineva
insa ca si teorie generala, spin-ul crescut inseamna control mai putin
in primul rand cand cineva pune mana pe fete cu mult mai mult spin decat era obisnuit, primul lucru cu care se va confrunta va fi problema adaptarii la senzitivitatea paletei la spin-ul mingiei primite de la adversar
asta se intampla deoarece evident ca o fata care genereaza mult spin va fi si mai senzitiva la spin-ul primit
cu atat mai mult cu cat fata este mai moale, dwell time-ul va fi mai mare si mingea primita va avea mai mult timp sa-si faca de cap in paleta
cine este obisnuit sa puna intr-un fel paleta la o minge o sa constate ca sare altfel, va fi afectat in mod special la returul de serva, jocul de mijloc, etc
sunt multe de spus, am dat doar un exemplu, fiecare simte altfel
insa pentru cine crede ca spin-ul nu este antagonic cu controlul o sa dau urmatorul exemplu:
ganditi-va ca vine un incepator la sala, si antrenorul sau partenerul alege cea mai cu spin paleta sa i-o dea in ideea ca e de control
nu e evident ca e o "problema" ?
la fel se intampla la orice jucator amator sau de hobby cum suntem noi
spin-ul crescut este o arma pe care trebuie sa te adaptezi ca sa o folosesti, asta inseamna exercitiu o perioada in detrimentul abilitatii de a pune mingea unde vrem cu paleta cu care eram obisnuiti
nu e clar ca e o contradictie, daca nu ar fi asa toata lumea ar folosi atunci fete cu efect maxim si asa zis control maxim si ar fi foarte usor sa joci cu efecte senzationale si sa pui mingea unde vrei
pe mine personal cel putin de fiecare data cand am schimbat fetele si am avut efect mai mult m-a bulversat o perioada buna de timp
de fapt daca stau bine sa ma gandesc le-am schimbat regulat, am crescut spin-ul la maxim si am jucat intr-o bulversare continua
inca ma chinui sa ma adaptez la spin-ul lui tenergy 05
referitor la fete, daca vrei ceva moale si cu efect pe rever poti incerca si un bty roundell soft
...daca nu vei fi multumit de fata tibhar cumparata eu iti recomand pt backhand acuda s3 sau donic desto f3...sau de ce nu stiga boost ts, joola samba+...sigur vei fi multumit...Cred ca voi nevoit sa parasesc linia Bty, mai ales din cauza pretului exagerat, trecand deja pe forehand la un Acuda S2 care este excelent pentru Maze. Am achizitionat un tibhar nimbus soft de la domnul iscusitulnik , astept sa o testez si revin cu detalii. Totodata tin sa va multumesc pentru implicarea din acest post.