ÎNCHIS Vand Nittaku Acoustic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Visco

senior
Scor reacție
1
Vârstă
63
Locație
București
Vand lemn "Nittaku Acoustic" SH, priza ST. Greutate 82g. Prezinta cateva urme superficiale de contact cu masa, care nu afecteaza jocul si care au fost acoperite, cand a fost protejat pe canturi cu rasini epoxidice (procedeul Visco). Lacuit foarte fin. Starea generala este foarte buna. Este un lemn cu un simt si un control excelent.
Pretul unui astfel de lemn nou, este de 110 euro plus transportul care este foarte consistent. Pe acesta, l-am redus la 350 Ron. Contact- MP, Mess: aurelonut, Tel:0723045045

Ultima editare:
Ma mananca mana...nu prea e gramajul pe care il vizez eu dar tentatia e totusi mare...

La multi ani la toti prietenii...daca a fost al meu...inseamna...ca ma gandesc serios la el...

Ok, atunci pot sa spun ca cele cateva grame adaugate de rasinile de pa margine l-au facut, probabil, putin mai greu (exact cat trebuie pentru un echilibru chiar mai bun decat avea) si poate rasina l-a si rigidizat putin - ceea ce nu poate decat sa adauge la control. Daca lemnul asta era bun inainte de tratament, acum este mult mai bun.
Il recomand ca lemn off, bun cu fete europene, superb cu fata chinezeasca la FH.

Tu ai facut ceva cu Visco...nu e frumos sa stii...imi spui exact ce vreau eu sa aud...

Aaaaaa, nu. Nu am vorbit nimic cu Grasomega, dar asta e adevarul. Rasinile fac lemnul putin mai stabil si maresc sweetspotul (in afara de oficiul principal de protectie la socuri). Tratamentul este bun mai ales la lemnele prea elastice si cu stabilitate redusa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus