ÎNCHIS donatie!! lemne! si fete !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Anca nu am reusit sa pun la posta paleta dvs sunt f ocupat in aceasta perioada !! Sper so pun si sa va ajunga inaintea lui mos craciun!!:)

craciun fericit si la multi ani tuturor !! se mai pot face donatii de fete daca doreste cineva eu ma ocup in continuare de asamblarea acestor palete si e trimiterea lor celor care au nevoie si nu au posibilitati !!

Va trimit si niste fete odata cu lemnul. Am un Yasaka Mark V, un Sriver Fx si un Joola Orbit. Daca aveti nevoie , va pot trimite si inca un donic coppa jo silver , taiat insa destul de mic

orice fata e binevenita facem si palete cu cap mai mic pt copii ! multumesc mult ! dupa sarbatori vor fi disponibile cu fetele dvs cel putin inca 2 palete pt doritori!!

am primit de la dl bogdan axinte 4 fete donatie pt cei fara posibilitati sau pt copii pot face o paleta cu o fata sriver fx rosie si cu una dintre cele 3 fete negre !! mentionez ca fetele sunt cam trecute dar anca mai agata mingea in ciuda dimensiunilor mici adica 140 ,./150 as mai avea nevoie de o fata rosie pt a putea face anca o paleta !!

Am transmis donatia cu lemnul lui Alehandro si fata Tenergy 64 rupta la d-l Alex din Budac.

multumesc clau ! sper ca cei ce primesc materialele sa joace cu ele si sa progreseze in acest sport ! mai am o fata neagra mica taiata cam 140.140 pt cine o doreste !

salut lemne mai am cateva insa nu am decat o fata si aia f mica daca primesc ce va fete ati fac o paleta buna !! insa astept si eu donatiile colegilor de forum ! oricum te anunt ! lasa adresa pe mp si un nr de tel sa te pot contacta !!

Felicitari

Felicitari

acest anunt este pt toti ce au nevoie de o paleta lemn si fete dar care nu au posibilitati materiale !! pt acei ce se vor anunta in acest topic ca doresc o paleta de inceput sau pt a scimba paleta din supermarket cu una mai buna atunci le voi trimite in functie de cerinte ! voi face poze cu fiecare paleta facuta si trimisa unde e ceruta si voi specifica cine este donatorul fetelor!!

---------- Post added 14-Nov-2011 at 22:48 ----------

multumesc taz pt donatie !! o sa postez poze cu fata !

Felicitari pt. initiativa de a face donatii, apreciez eforturile Dnv de a ajuta niste pasionati ai tenisului de masa , fara posibilitati materiale, si eu am o paleta cu fete mai vechi pe lemn hobby , si in curand va mai fi o paleta disponibila, poate voi ajuta si eu 2 copii fara posibilitati prea mari.. sau care vor sa invete tenis si trebuie sa inceapa cu o paleta cat de cat buna

As dori, daca se poate, o paleta defensiva pentru incepatori.
Am decoperit acest sport in urma cu 1 an si de atunci joc aproape in fiecare week-end (o zi adica vineri sau sambata) cu cativa colegi ai sotiei (profesori) intr-o sala de sport unde incape o singura masa.
Paleta pe care o am acum este cumparata din carrefour, si, daca doriti v-o pot trimite in schimb.
Nu imi pot permite sa cumpar alta paleta, pentru ca in ianuarie vine bebe, si sunt foarte multe cheltuieli inainte si dupa venirea lui.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu respect,
Marius

am primit un mesaj de la dl marius de curand cred ca de 1 luna are un baietel sanatos si frumos si sa speram un mare campion la tenis ! dnsul mia multumit mie pt paleta donata dar multumirile se adreseaza si voua celor care ati donat fete !! sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos !

aa.. scuze acum am vazut linkul !! deci nu esti chiar asa de nevoit !! imi pare rau in aceste conditii nu poti sa primesti gratuit nimic !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus