Scris asa: Joianad Arc :lol:
Din ce ati experimentat ati gasit vre-o chinezeasca care sa va tina la fel fara tunning sau restore ? nu neaparat la aceleasi performante, ca atunci am gasi si solutia.
Depinde si cat de tare dai in minge. Stiu jucatori care pot distruge Acuda S2 sau Stiga Boost TC in 3 saptamani cu acelasi ritm de antrenament ca al meu. La mine ar rezista cel putin 2 luni, daca nu chiar 4 pentru Boost TC.
Fetele chinezesti sunt foarte rezistente fara tuning, dar mi s-a parut greu de jucat cu ele asa. Mai exact, n-am apucat sa vad exact cat rezista una fara tuning. La mine au rezistat fara tuning exact pana am ajuns acasa dupa o sedinta

Haifu Shark II red sponge este singura fata Made in China cu care am jucat fara nici un tuning pentru o luna. Fata a mers foarte bine si nu ar fi avut nevoie de nici o modificare. Am avut buretele mediu ca duritate. Fata neagra soft mi s-a parut cu mai mult control si cu mai mult spin, dar cred ca este putin mai lenta. Oricum, mai buna la BH decat cea rosie medium sponge. Totusi, Haifu Shark II RS nu este o fata chinezeasca clasica, ci este foarte euro ca simt, nu este lipicioasa deloc si buretele este moale si reactiv.
Am probat si Haifu Whale II RS burete medium - este o fata chinezeasca clasica ca si simt - trebuie sa perii mingea, nu poti lovi in ea deloc - nu iarta.
Astept acum Palio Thor's. Am mai avut si nu mi-a placut, dar mi se pare singura fata care poate sa aiba caracteristici de chinezeasca si sa nu necesite tratament. Are burete tensor, fabricat de ESN Elastomer, ca si Rakza 7, Acuda, Tibhar Genius sau Joola Xplode, Xiom orice - majoritatea fetelor noi. Duritatea este de 54 de grade pe scala lor - echivalent cu 40 sau 41 pe scala folosita de DHS sau Butterfly. Prin comparatie, Tenergy are 36 de grade.