ÎNCHIS Vand materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adi catri

senior
Scor reacție
16
Vârstă
49
Locație
Baia Mare
adaug la vanzare: -
- o alta paleta formata din lemn DONIC TESTRA AR PLUS maner flared ,fete 729 FRIENDSHIP SP TRANSCEND max rosie si GEOSPIN max neagra pret 100 ron. REZERVATA
- paleta formata din lemn KILLERSPIN SMASH si fete KILLERSPIN GT max REDUCERE pret 80 ron.

Ultima editare:
reduceri de pret: SRIVER FX de 2,1 pret 90 lei bucata si Killerspin NITRX 2,0 alta pereche pret 55 lei bucata cu transport inclus.

...spuneti-mi va rog fetele killerspin ce model sunt : Nitrx 4z ori nitrx 5z ???

am adaugat si poze pentru fetele KILLERSPIN nitrx ambele 100 lei transport inclus.

au mai ramas la vanzare:fata rosie JOOLA SMART rosie taiata pe Schlager Inspire si o fata DONIC QUATRO neagra 2,0 taiata pe lemn TESTRA AR PLUS in stare foarte buna pret 50 lei bucata si perechea KILLERSPIN nitrx.

vand sau schimb fata JOOLA SMART rosie cu FOCUS III SNIPE rosie

vand sau schimb fata JOOLA SMART rosie cu FOCUS III SNIPE rosie

schimb fata JOOLA SMART rosie in stare foarte buna jucata foarte putin(este lipita o singura data pe paleta de rezerva) dimensiuni 15,8 si 15,2 cm cu FOCUS III SNIPE noua rosie de 2,0 sau max.

fata JOOLA SMART este de vanzare cu 50 lei transport inclus ramburs posta romana.

Ultima editare:
Colega, am luat eu pentru un elev FOCUS III SNIPE, dar nu poti sa-l compari NICIODATA cu o fata Xiom Vega Pro sau Omega IV!!! Te-as sfatui sa iei ceva tip european!!!
---------- Post added 03-Jan-2012 at 20:46 ----------
La multi ani pe 2012!!!

nici pretul nu se poate compara! :) din cate am retinut este o fata buna de rever de tip european sa zic asa.am mai cumparat una neagra de la rblade si e ok.

fata JOOLA SMART este de vanzare cu 50 lei transport inclus ramburs posta romana.

Vand paleta cu fete Killerspin GT

Vand paleta cu fete Killerspin GT

Vand paleta formata din : lemn Killerspin Smash cu fete Killerspin GT max. pret 120 ron.

am dezlipit fata de pe paleta. buretele nu prezinta nici o ciupitura. masuri exacte 157 cu 150. am adaugat poze.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus