Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Darker nu e firma japoneza? Eu asa stiamDARKER V-Lon Soft
Palio Blitz sunt facute in Germania si nu au nimic de fete "chinezesti" in ele. Buretele este un "tensor" identic cu Rakza 7, iar topsheetul este 100% euro/jap. Dumneavoastra faceti recomandari din "burta"?Incearca Palio Blit'z,daca tot iti plac fetele chinezesti.Cred ca ai un BH foarte bun,deoarece sunt niste fete pretentioase.
Darker nu e firma japoneza? Eu asa stiam
Oricum, ieftine.
"Spiritul chinezesc", atat cat am inteles eu din el pana acum, este LINIARITATE, adica lovesti incet, sare incet, lovesti tare, sare tare. Asta se obtine cu topsheet lipicios si burete tare, care nu respinge foarte mult. Buretii "tensor" nu sunt in spiritul chinezesc pentru ca elibereaza multa energie inmagazinata si din acest motiv resping cam tare la "atingerile delicate". Sunt insa buni, pentru "economia de miscare", asa cum joaca europenii (miscari mai scurte si topspin de tip "chicken wing"). Vezi topspin FH Timo Boll.Multumesc pentru intelegere.Am vrut doar sa-l ajut sa gaseasca ceva apropiat la ceea ce cauta,deoarece rar cine joaca cu o fata chinezeasca pe BH.Palio Blit'z de 47,5*mi s-a parut ca are ceva din "spiritul chinezesc"tocmai datorita buretelui.
Stima.Vlad