Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi place ca va luati fete chinezesti si incercati apoi sa le faceti mai nelipicioase si mai moi.Am scris un review comparativ intre fetele din titlu aici.
Azi mi-am revigorat si eu H3 Neo Provincial cu Booster, pai e alta treaba frate... suna normalImi place ca va luati fete chinezesti si incercati apoi sa le faceti mai nelipicioase si mai moi.![]()
Imi place ca va luati fete chinezesti si incercati apoi sa le faceti mai nelipicioase si mai moi.![]()
Si mai e ceva: fetele chinezesti, din cauza ca sunt lipicioase, sunt mult mai bune la preluari scurte si servicii scurte cu efect decat oricare europeana.
Din pacate la mine varianta comerciala, dupa al 3-lea strat de ulei de parafina a iesit prin topsheet. De aceea ti-as recomanda sa dai doar doua straturi. Dar parerea mea nu e cea mai avizata. D-l Grasomega cu siguranta iti va oferi un raspuns veridic.eu tocmai am pe masa un h3 neo comercial la care ii dau de ieri dimineata cu baby oil pe burete, s-a burtit vreo 5mm deja
speranta mea este sa se mai inmoaie putin si sa-i creasca spin-ul
apropos, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, din experienta, despre cum cat si cand ar trebui dat cu J baby oil pe un h3 neo comercial nou pentru spin maxim ?
multumesc !
Nu-i problema, nu am luat-o personal, dar am vrut sa explic mai bine situatia.(at)Grasomega:
Stiu de chinezi ca isi boosteaza fetele, chiar si cei mai buni le boosteaza din cate am vazut, nu sunt neaparat boosterite din fabrica. Stiu si ca fetele chinezesti sunt mai bune la preluari si servicii pentru ca sunt lipicioase...
Nu am vrut sa critic cu postul meu de mai sus, doar ca mi s-a parut putin amuzant ca le faceti mai europene (scria si ca ati luat tackiness-ul stergand-o cu mana).
Cred ca totusi principiile de baza care fac o fata chinezeasca trebuie sa ramana in picioare:
- tackiness
- topspinuri periate
- lipsa vitezei de mijloc (dupa cum ati spus) nu e neaparat un lucru rau. Chinezii, am observat, nu prea incep atacul cu un topspin lent, cum fac multi europeni.
Chiar daca sunt boosterite.
Repet ca nu am vrut sa critic calitatea si utilitatea articolului, doar mi s-a parut putin amuzant. Si nu am vrut sa spun ca sunt impotriva tunarii fetelor chinezesti...
Nu stiu, incerc din nou in curad Palio Thors - topsheet chinezesc pe burete tensor de 54 grade si iti zic. Altfel, cred ca buretele Spring e cam moale pentru modul de utilizare al topsheetului chinezesc.Cam pripita afirmatia ca toti joaca cu fete tunate.
Cum adica fabrica tuneaza ilegal?!!, pai scrie chiar pe ambalaj "factory tunned".
(at)Grasomega, un cauciuc chinezesc pe un spring sponge ar fi ideal ?
Da un exemplu, te rog. La aceeasi duritate si grosime, un burete tare si ne-elastic mai rapid ca unul moale si elastic, cu acelasi tip de topsheet dedesubt.P.S.: Daca un burete e elastic si saltaret nu inseamna neaparat ca are un top speed mare.