Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISPALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)
Vlad este un om extraordinar....va recomand produsele lui...fetele sunt foarte bune si sunt ieftine si nu au nimik in special cele din magazine de 5 ori mai scumpe...sunt multumit de cum mi-a ansamblat 3 palete...va recomand... ---------- Post added 27.01.2012 at 20:36 ---------- Vlad,cand o sa mai ai 2 sau 3 palete dealea cu 60 lei...de care mi-ai tr pt profu de Ed...akuma ultima data stii tu...ori sa ma suni ca akuma ai nr meu de tel...ori sa imi lasi aici postat...0758.647.655
am primit astazi paleta.a durat mult transportul.vremea asta..... totul este super ok,multumit 100%. mai astpt un coleg de servici sa se hotarasca ce paleta vrea de la dumneavoastra si va contactez.va multumesc inca o data.numai bine va doresc
am primit astazi paleta.a durat mult transportul.vremea asta..... totul este super ok,multumit 100%. mai astpt un coleg de servici sa se hotarasca ce paleta vrea de la dumneavoastra si va contactez.va multumesc inca o data.numai bine va doresc