miniturnee in iasi la sala mr.pong de 8 jucatori

• Autor subiect Autor subiect Joo
  • Dată creare Dată creare

Joo

cadet
Scor reacție
6
Vârstă
49
Locație
Iași
ma adresez in primul rand celor din iasi dar si celor care au drum pe aici...as vrea sa organizam niste miniturnee de 8 jucatori la 2 mese la sala mr.pong ( tesatura )...de 2 ori pe saptamana...pe la orele 17,18,19...participarea 5 lei si premii cateva sticle de bere...ce ziceti?

ar fi bine sa-i culegem si pe cei fara echipa in liga si sa le dam sansa de a juca cu adversari noi dar sa le oferim si un antrenament celor ce activeaza in ligile iesene...ce ziceti?astept pareri si adeziuni...

Faina idee, daca incep la 6:30 - 7 si de preferat de luni pana joi eu si inca 2-3 colegi ne declaram amatori.

luni la ora 19 a fost primul miniturneu...va asteptam in fiecare luni la ora 19 la sala mr pong tesatura...puteti sa va inscrieti si aici

pacat ca nu este iasi aproape de brasov.....as fi venit cu placere.....pacat ca in brasov nu prea vezi sau auzi de asa ceva...

am atras deja 2 oameni la turnee in doua saptamani...mai asteptam:)

maine,luni,la ora 19, la sala noua ( sala de sport a lic.de chimie din bularga )...un nou turneu...intrarea 7 lei...va asteptam

Pentru inscrieri puteti sa ma sunati si pe mine

Vasile - 0746.781.526

luni 12.12.2011,ora 19 ne-am adunat 14 oameni...va asteptam si sapt.viitoare la aceeasi ora

da...sala am inteles ca se deschide luni 9 ian....fiind prima zi nu stiu daca o sa facem turneu...dar in celelalte saptamani cu siguranta...luni la ora 19

Rhemaxos, incercam azi un turneu...am vazut acum mesajul si probabil ca e prea tarziu pentru tine... Te asteptam in fiecare luni.
Lasa-mi o adresa de email sa te tin la curent cu ce se mai intampla pe la Mr.Pong.
spor.
Vasile
www.tenisdemasa-iasi.ro

O sa schimbam putin formatul acestor turnee. O sa le organizam mai rar, la 2-3 saptamani, probabil tot lunea de la 19 sau 19,30 si din taxa va fi si un fond de premiere.
Anuntam din timp.
Vasile
Mr.Pong - Iași

Va salut,
Avem un miniturneu la Mr.Pong:
Locatia: Liceul de Chimie R. Cernatescu Iași - Sala de sport (http://tenisdemasa-iasi.ro/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=2)
Ora si data: 19,30 - luni 13.02.2012
Mese: 3 Donic si 1 Sponeta ( blat 22) - spatiu suficient
Nr. max de participanti : 16
Taxa de participare: 10 lei
Premii: locul I: 30 de lei, locul II: 20 de lei, locul III: 15 lei
Schema de joc: 4 grupe de 4, se califica primii 2. Dupa care eliminatoriu sferturi, semifinale si finala; se joaca 3 din 5. Distributia in grupe se va discuta cu cei prezenti.
Inscrieri: Moraru Vasile, 0746781526
Va asteptam.

Back
Sus