Tenergy 05-FX Contrafacut!

Pentru ca de obicei le iei sigilate, si nu vezi buretele. In plus buretele are o culoare asemanatoare celui de tenergy original din cate vad :) Probabil ca nu au nimerit nuanta din prima si nu avea rost sa arunce lotul. Poate urmatoarea serie va avea o culoare similara sau mai apropiata de cea originala :)

Si atunci se cam termina diferentele vizibile si vezi ca e fals cand o pui pe lemn, moment in care e mult prea tarziu sa mai ceri vanzatorului sa-ti dea alta...

(at) marc ... drept faza cu nearuncarea lotului. nu mi-a trecut prin minte.
(at) gabriel91 ... pai iti dai seama daca apare din neant un vanzator de tenergy 05 care vinde sa zicem cu 5 euro mai ieftin fata ... cati bani o sa faca ala ... caci toti or sa se buluceasca pe el.
problema e ce-i faci la respectivu ... ca tenergy 05 si cu 5 euro in minus nu e ieftina ...
si tenergy 05 ca tenergy 05.
dar sunt sigur ca astia au copiat si alte fețe ...

Eu ma gandeam sa nu se infiltreze printre celelalte originale cum se presupune ca s-a intamplat la Bistrița si sa fie vandute fara ca vanzatorul sa stie ca a adus un lot din care x% sunt falsuri!

hmmmm..... si daca cineva se "oboseste" sa produca si sa imprastie pe piata aceste fake-uri pur si simplu ca sa discrediteze brandul :think:... cum l-am numi pe acela ?

ei,iaca un alt avantaj al chinezariilor...macar n-ai emotii:-D...daca le fac chinezii, cin'sa le mai copie?...si daca vanzatorul scade 5$ din pret, o iei gratis...merita...macar pui si tu halba de bere pe ea:eek:

Si totusi nu este o fata ieftina pretul este de 250 si daca primesti o teapa din asta nu cred ca te simti bine deoarece 250 sunt bani multi....Nu m'am gandit niciodata ca Butterfly ar face asaceva,dar trebuie sa fim toti atenti de acuma, pierzi multi bani daca se intampla o catastrofa ca asta...Mare atentie!

Si totusi nu este o fata ieftina pretul este de 250 si daca primesti o teapa din asta nu cred ca te simti bine deoarece 250 sunt bani multi....Nu m'am gandit niciodata ca Butterfly ar face asaceva,dar trebuie sa fim toti atenti de acuma, pierzi multi bani daca se intampla o catastrofa ca asta...Mare atentie!

nu cred ca ai inteles idea : Tenergy 05 FX este contrafacut de chinezi, probabil pe vapor ...

Back
Sus