Haideti ca exagerati putin, nu cred ca daca Timo se simte slab nu se mai duce la turnee. E jucator profesionist si daca nu-l obliga seriozitatea lui de neamtz sigur il obliga sponsorii sa participe. Nu il lasa Butterfly sa stea acasa doar pentru faptul ca el nu crede ca poate faca fața. Nu i-am vazut pe Butterfly sa se laude cu Zhang Jike, cu toate ca i-au facut si lui o paleta care sa-i poarte numele. Imaginea BTY tot Timo e. Si daca credeti ca isi permite Timo sa stea acasa la citi bani baga in el ... va inselati amarnic.
Mai mult ca sigur ori e accidentat, ori trage tare pentru olimpiada. Sa stiti ca in pregatirea unui sportiv exista conceptul de curba de efort. Nu poti juca la capacitate maxima tot sezonul. Ai momente de virf si momente de cadere (ca d-aia e curba

) ). Un bun preparator fizic iti face programul competitional a.i. sa te aduca la competitia cea mai importanta in virful curbei de efort. Chiar daca asta inseamna sa nu te prezinti la citeva turnee din acel sezon.
Ia uitati-va la Kim Clijsters. Nu joaca decit cele mai importante turnee. Vreo 4-5 pe an. Vine, le bate pe toate de le suna apa in cap si pleaca acasa. Restul sezonului n-o vezi la fața. D-aia nici nu e in top 10, e chiar pe pozitia 30. Dar pe unde le prinde pe celelalte, le face praf. Plingeau Serena si Venus la US Open anul trecut. Le-a batut in 2 meciuri consecutive pe amindoua de le-au sarit fulgii. Asta inseamna sa stii sa iti dozezi efortul.
Sa nu uitam ca Timo are 30 de ani. Nu poate juca in acelasi ritm cu Zhang sau Ma Long care au 23 de ani. Eu zic asa: omul se pastreaza fizic pentru olimpiada. Poate ca mai are si ceva probleme de sanatate, ca nu e chiar asa de tinar. Dar sigur nu se fereste de chinezi. Asta e buna - sa-i fie frica lui Timo sa joace un meci pentru ca ia bataie. Cind ajunge in halul asta o sa faca ca Waldner si se va retrage.
P.S. Mama ce ma plictisesc la job azi, m-am apucat sa imi dau cu parerea - desole mes amis ...