ÎNCHIS vand tenergy 05 si 64

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
As avea nevoie de un Tenergy 05 si un Tenergy 25 daca ai avea...contacteaza-ma....sau lasa aici mesaj...si spune-mi te rog si care este diferenta intre Tenergy 05 si Tenergy 05-FX sau Tenergy 25 si Tenergy 25-FX

esti jucator amator sau divizionar? te intreb pt faptul ca ai doar 14 ani si nu cred ca ti se potrivesc astfel de fete

vam dat email aseara si am specificat sa ma anuntati de pret si am lasat si nr de tel imi pare rau sa o spun dar nu ati procedat corect ! ati trimis degeaba poze pe email daca nu dati si pret si alte detalii !

pretul este afisat chiar sus unde am facut anuntul, tenergy 05 fx -125 lei buc, tenergy 64 negre 65 lei le-am redus. dimensiunile fetelor sunt atasate la poze, ce mai doriti sa stiti?

da cred ca eu am gresit insa nu am vazut preturile in prima pagina !! sunt destul de frustrat ca nu am prins acea fata !! oricum o sa mai iau una noua !! multumesc ! si scuze inca odata !

REVIN. am primit un telefon si s-au retras ambii cumparatori, problema este ca nu pot vinde doar una, decat la pereche, raman descoperit si nu pot

ar fi bine sa specificati daca vindeti numai perechi pt ca de obicei multi doresc doar o bucata cum e si cazul meu !! daca mai aveti fata de care am discutat dati-mi de stire cu pretul dim si grosime multumesc!

Fata o mai am, astept sa sara cineva pt cea rosie, dimensiunea este 150/154 pret 125 lei, grosime 2,1. vb de cea neagra.

Am o pereche de tenergy 05 - 180 perechea
pt doritori, as dori adresa de mail pt a trimite poze plus alte detalii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus